Veiligheid van Belisol-schuifpuien

Wanneer u Belisol-schuifpuien aanschaft, kunt u er zeker van zijn dat we geen moeite gespaard hebben om in uw veiligheid te voorzien.

Voorzieningen tegen inbraak

Onze schuifpuien worden uitgerust met enkele snufjes die het inbrekers onmogelijk maken om binnen te dringen.

  • Een grote schuifpui aan de achterkant van het huis lijkt voor een inbreker misschien een makkelijk te overbruggen hindernis. Niets is minder waar. Al onze schuifpuien zijn voorzien van uithefbeveiligingen. Het is bijgevolg onmogelijk om de puien uit de rails te heffen.
  • Ook de glaslatten die de beglazing vastzetten, verhinderen ongewenste bezoekers binnen te komen. Ze zijn steevast aan de binnenzijde van het raam bevestigd, zodat een eventuele inbreker er niet bij kan.
  • Hebt u een schuifpui met veiligheidsbeglazing, dan maakt u het een inbreker nog moeilijker. Wanneer hij zou proberen om het glas stuk te slaan, spat het niet uiteen. Het is namelijk gelaagd en voorzien van een sterke, taaie folie waardoor het erg tijdrovend is binnen te breken (en de inbreker al vlug opgeeft).

Brandveiligheid

Belisol-schuifpuien beschermen u zo goed mogelijk tegen brand. Uw kunststof, aluminium of houten schuifpuien hebben steeds een hoge brandveiligheid.

Kunststof zal de brand niet bevorderen of verspreiden. Het is zelfdovend en moeilijk ontvlambaar materiaal. Uw aluminium schuifpuien zullen bij brand geen schadelijke stoffen en gassen vrijgeven.

Zelfs als u houten schuifpuien van Belisol hebt, kunt u gerust zijn. Het hout dat we gebruiken is brandvertragend door de verkoling en heeft een lage warmtegeleiding.

Vragen? Kom eens langs bij ons of vul ons contactformulier in.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie