Een gemiddelde koopwoning wisselt eens in de 20 jaar van eigenaar. Het wisselen van kozijnen en deuren zou volgens ons niet nodig moeten zijn gedurende die 20 jaar. Maar dan moet de levensduur van de deuren en kozijnen wel minimaal 20 jaar zijn. Dat vraagt om vakwerk. 

Al ruim 40 jaar plaatsen we kozijnen, deuren en schuifpuien op maat. Want uit onze jarenlange ervaring blijkt wel: elk vak is anders. Maar van één ding zijn we zekerder dan ooit: ons vakwerk. Daarom geven wij 20 jaar garantie op onze kunststof en aluminium deuren en kozijnen. Dat is 2 keer langer dan bij de meeste andere aanbieders. En de overige producten?U krijgt 10 jaar op houten deuren en kozijnen en 2 jaar op rolluiken, poorten en diversen. We leveren alleen kwaliteit waar we zelf ook op vertrouwen. 

Op welke kwaliteit mag u vertrouwen?

Producten gemaakt met vakmanschap Onze kozijnen, deuren en schuifpuien zijn altijd gemaakt volgens hoge veiligheids-, onderhouds- en kwaliteitsnormen. Tijdens het productieproces kijken onze specialisten mee bij elke stap om deze normen te bewaken.

Advies vanuit het hart

We zijn altijd helder en eerlijk. Om dit te verzekeren, ondersteunen we onze verkopers en adviseurs met specifieke trainingen. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Één van onze vakmensenEen specialist komt bij u thuis en meet elk vak tot op de millimeter nauwkeurig in. Zo zijn er geen verrassingen wanneer we onze producten komen plaatsen. 

Montage met liefde voor het vak

Onze vakmensen monteren uw deuren en kozijnen met passie en liefde voor hun vak en alle precisie die daar bij hoort. En natuurlijk ruimen we na afloop alles netjes op. Zo geniet u meteen van het resultaat.

Heeft u al kunststof of aluminium kozijnen en deuren van Belisol?

Dan geldt de 20 jaar garantie natuurlijk ook voor u. Vraag uw certificaat aan via dit formulier.

Voorwaarden
Elke garantie heeft zijn voorwaarden en regels. De onze vindt u hier.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie