Enkel bij Belisol: 20 jaar garantie

Nieuwe kozijnen en deuren kopen, dat doe je maar één, misschien twee keer in je leven. Bij Belisol maken we kozijnen, deuren, al 40 jaar lang! Dit doen wij met veel passie voor het product, waarbij innovatie en kwaliteit een belangrijke rol spelen. Niet voor niets kiezen iedere dag 150 gezinnen voor Belisol, daar zijn wij enorm trots op!

Wist u dat garantie één van de belangrijkste factoren is bij de keuze van nieuwe kozijnen en deuren? Bijna één op de twee klanten in Nederland geeft aan naast prijs en isolatie ook rekening te houden met de garantietermijn.

Voor een uitgebreide garantie bent u bij Belisol aan het juiste adres. Als enige in Nederland bieden we 20 jaar garantie op onze kwalitatief hoogstaande kozijnen en deuren in kunststof en aluminium.

Zo kan u 20 jaar zonder zorgen genieten van uw kozijnen. Het certificaat staat bovendien op naam van uw huis en is daarmee vrij overdraagbaar!

Garantie op kwaliteit

Belisol innoveert haar producten voortdurend op het gebied van veiligheid, isolatie, onderhoud en kwaliteit. Onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en worden tijdens het productieproces continu gemonitord, zodat wij met een gerust hart de afgeleverde producten bij u thuis kunnen plaatsen.

Het ontwikkelen van kwalitatief goede producten is één ding. Even belangrijk is het advies rondom de keuze van uw nieuwe kozijnen en het op de millimeter correct opmeten en plaatsen. Met ons uitgekiend trainingsprogramma zorgen wij ervoor dat onze Belisol collega's van verkoop tot plaatsing en aftersales u voorzien van de juiste informatie.

Alleen op deze wijze weten wij zeker dat u met een gerust hart bij Belisol terecht kan. Om dit extra kracht bij te zetten geeft Belisol u bij de aanschaf van nieuwe kozijnen en deuren in kunststof en aluminium niet 10, maar 20 jaar jaar garantie!*

* Dit geldt uiteraard ook voor reeds gekocht producten, vraag uw garantie aan via dit formulier. Op onze houten kozijnen en deuren blijft de 10 jaar garantie van kracht.

Garantie kozijnen en deuren (kunststof en aluminium)

Stevigheid

 • 20 jaar op een selectie van de profielen en constructie
 • 20 jaar op water-, wind- en luchtdichtheid van de kozijnen en deuren binnen de bestaande normen*
 • 15 jaar op het loskomen van dichtingen

Esthetiek

 • 15 jaar op zichtbare gebreken aan het glas en de condensatie tussen de 2 glasbladen*
 • 10 jaar op kleurvastheid en -hechting

Beslag

 • 2 jaar op beslag, accessoires en andere producten

* Tolerantienormen van het Bouwbesluit dienen als referentiekader.

Garantie overige producten

 • 10 jaar op houten deuren en kozijnen
 • 2 jaar op rolluiken, poorten en diversen

Voorwaarden

De bovenstaande garanties veronderstellen de volledige verantwoordelijkheid van het merk Belisol. Het geheel van de garanties is enkel geldig bij een normaal gebruik en een aangewezen onderhoud van de kozijnen en deuren. Krassen op de profielen, wijzigingen aan het uitzicht van de grepen, messing accessoires of kleur worden niet gedekt door de garanties. Het toevoegen van componenten of losse onderdelen zoals beglazing, sierbeslag, dichtingen, deurpanelen of kozijnprofielen van een andere merk dan Belisol resulteert in het totale verlies van de garantie op het product. De garanties gaan pas in na de volledige betaling van de factuur. Elk vastgesteld gebrek dat een rechtstreeks gevolg van de plaatsing van uw kozijnen en deuren, dient binnen de 15 kalenderdagen per aangetekend schrijven gemeld te worden aan Belisol Nederland BV.

 • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
 • Professioneel advies en perfecte opmeting
 • Vakkundige montage en nette afwerking
 • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie