Alleen bij Belisol: 20 jaar garantie

Nieuwe deuren en kozijnen koopt u niet vaak. Die moeten lang meegaan. Daarom geven wij niet minder dan 20 jaar garantie op onze kunststof en aluminium deuren en kozijnen. Dat is 2 keer langer dan de meeste andere aanbieders.

Wij maken ze al 40 jaar. 40 jaren vol innovatie, kwaliteit en trots. In die tijd hebben we onze producten zo geperfectioneerd dat we er met een gerust hart 20 jaar lang achter blijven staan. Die belofte leggen we vast in een persoonlijk certificaat op uw naam.

Wist u dat er iedere dag 150 gezinnen kiezen voor deuren en kozijnen van Belisol? Daar zijn we enorm trots op. We voelen ons enorm verantwoordelijk voor het plezier dat ze van onze producten hebben. Zo lang mogelijk. Daarom: 20 jaar garantie op kunststof en aluminium deuren en kozijnen.

Garantie op kwaliteit

Onze kwaliteit herkent u in:

Onze deuren en kozijnen. Altijd gemaakt volgens actuele normen op het gebied van veiligheid, onderhoud en kwaliteit. Tijdens het productieproces controleren onze specialisten uw kozijnen en deuren bij elke stap.

Ons advies. Helder en eerlijk. Ondersteund door verschillende trainingsprogramma’s voor onze verkopers en adviseurs.

Onze voorbereiding. Een specialist komt bij u thuis en meet alles tot op de millimeter nauwkeurig in.

Onze montage. Vakmensen monteren uw deuren en kozijnen met liefde voor hun vak en de precisie die daar bij hoort. En natuurlijk ruimen we na afloop alles netjes op. Zo geniet u meteen van uw aankoop.

Heeft u al kunststof of aluminium kozijnen en deuren van Belisol?

Dan geldt de 20 jaar garantie natuurlijk ook voor u. Vraag uw certificaat aan via dit formulier.

* Dit geldt uiteraard ook voor reeds gekochte producten na februari 2015, vraag uw garantie aan via dit formulier. Op onze Unix/houten kozijnen en deuren blijft de 10 jaar garantie van kracht.

Voorwaarden

Elke garantie heeft zijn voorwaarden en regels. U vindt ze hier.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie