Houten schuifpui

De voordelen van een houten schuifpui:

  • Natuurlijk materiaal
  • Superisolerend
  • Aanpasbaar aan elke stijl
  • Krachtige uitstraling

Een houten schuifpui van Belisol: natuurlijk materiaal met een krachtige uitstraling

Hout is in alle stijlen thuis. Of u nu gaat voor een gedurfde, moderne, charmante of eenvoudige look: Belisol heeft een houten schuifpui die bij elke woning past.

Isolatie

Uitstekend

Prijs

Hogere prijsklasse

Veiligheid

Inbraakveilig

Onderhoud

Gemiddeld onderhoud

Afmetingen

Groot

Stabiliteit en duurzaamheid

Onze schuifpuien in hout zijn steevast hefschuifpuien met een duorail. Dat wil zeggen dat zowel de vaste als de bewegende vleugel een even breed profiel hebben, zodat u een symmetrisch uitzicht krijgt.

Een houten schuifpui heeft een uitmuntende stabiliteit en duurzaamheid en is comfortabel in gebruik. Belisol voorziet elke schuifpui immers van dubbelparig gelagerde wielen, die over een roestvrijstalen rail lopen voor een vlotte en geruisloze bediening.

Vier troeven van een houten schuifpui

1. Bicolor
De buitenzijde van uw schuifpui in een andere kleur dan de binnenzijde? Geen probleem, onze houten schuifpuien zijn beschikbaar in bicolor.

2. Dorpelloos
Wilt u liever geen dorpel aan uw houten schuifpui? Dan installeren we een verlaagde aluminium dorpel met thermische onderbreking. Zo stapt u moeiteloos binnen en buiten.

3. Superisolerend
De houten schuifpuien van Belisol staan bekend om hun wind- en luchtdichtheid dankzij de standaard gemonteerde labyrintprofielen met dubbele borstels.

4. Extra groot
Wilt u toch een uitzonderlijk grote schuifpui of een schuifpui in monorail of trirail? Combineer dan uw houten kozijnen met een aluminium schuifpui met een houtnerffolie.