Kies de voordeur of buitendeur die bij u past

Door welke deur stapt u graag naar binnen?

Een deur is het visitekaartje van uw huis. Een van de eerste dingen die uw gasten zien. Een nieuwe buitendeur moet voor elk huis uniek zijn en passen bij de woning. Daarom geven we u de creatieve vrijheid. Welk type deur kiest u? Wordt het strak, modern, authentiek, neutraal of juist opvallend. U beslist en wij maken voor u de voordeur die past bij uw stijl en uw budget. U vindt zeker wat uw zoekt in ons voordeuren gamma.

Belisol is een echte deurenspecialist.

Wij ontwerpen onze voordeuren zelf en volledig op maat. In ons enorme assortiment vindt u altijd een buitendeur van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Van een standaard deur tot een dubbele voordeur. We testen elk model op wind- en waterdichtheid, isolatie en kleurvastheid. Ook het productieproces controleren we voortdurend. Bovendien plaatsen we uw nieuwe voordeur zelf. Zo staan we garant voor een onberispelijke afwerking. En dat natuurlijk binnen de afgesproken planning

Prijs

Wat is de prijs van een nieuwe voordeur?

De prijs van nieuwe deuren berekenen hangt af van de keuzes die u maakt omtrent materialen, afmetingen, kleuren, afwerking en meer.

De prijs van een Belisol-voordeur

Stijlvolle deuren in kunststof, aluminium of hout vindt u bij Belisol naar ieders budget. Een vaste prijslijst voor voordeuren of achterdeuren opmaken is niet eenvoudig. Daarbij houden we rekening met uw keuze van:

 • Type en indeling van de profielen
 • Kleuren en folies
 • Sloten en scharnieren
 • Afwerking van de profielen: sierlijsten, krukken, ...
 • Soort beglazing
 • Diverse opties zoals isolatie, veiligheid,...

Natuurlijk krijgt u ook de kans om ons ruime aanbod aan materialen, kleuren en stijlen voor deuren van dichtbij te bekijken. Onze deur staat voor u open, spring dus gerust even binnen in één van onze showrooms!

Een eerste prijsinschatting met onze budgetindicator

Wilt u graag al eens de prijzen voor nieuwe ramen en deuren berekenen? Dat kan met onze budgetindicator. Die geeft u een ruwe inschatting van de prijzen voor kunststof voordeuren, houten buitendeuren of deuren in aluminium.

Exacte prijs voor uw deuren

Er zijn ontzettend veel mogelijke afwerkingen, klinken, glassoorten ... Elk element beïnvloedt de totaalprijs van de voordeur.

Wilt u graag een exacte prijs voor uw deur? Maak dan een afspraak met een Belisol-adviseur. Hij geeft u graag raad bij het kiezen van uw ideale deur en stelt een gedetailleerde offerte voor u op.

Vergelijking

Kies het materiaal dat bij u past

Welk materiaal u kiest hangt af van uw smaak. Maar ook van praktische zaken. Wilt u bijvoorbeeld heel weinig onderhoud of vindt u het niet erg om af en toe wat tijd in uw deuren te steken? Dan kiest u voor hout. Liever minder onderhoud? Dan is kunststof of aluminium voor u ideaal.

Veiligheid

Veiligheid deuren

Bij Belisol staan we stil bij uw veiligheid: we maken het inbrekers graag moeilijk. Verder doen we er ook alles aan om ook in uw brandveiligheid te voorzien.

Bescherming bij brand

Onze deuren in kunststof, hout of aluminium zijn gegarandeerd brandveilig.

 • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en zelfdovend
 • Houten deuren zijn brandvertragend door de verkoling en lage warmtegeleiding
 • Aluminium deuren geven bij brand geen schadelijke stoffen of gassen af

Neem contact met ons op voor meer details over de veiligheid van onze deuren.

Driepuntsluiting

Standaard is elke Belisol-deur uitgerust met een driepuntslot. Het slot haakt op drie verschillende plaatsen in de deurstijl. Resultaat: de deur is in gesloten toestand niet los te wrikken.

Veiligheidscilinder

Indien gewenst, installeren we op uw deur een veiligheidscilinder mét certificaat. Dit certificaat wijst erop dat zowel de cilinder als de sleutels uit gehard staal zijn vervaardigd en dat zij beschermd zijn tegen doorboren.

  Een veiligheidscilinder kan bovendien niet worden losgewrikt. Er bevindt zich namelijk een rosetplaat rondom het slot, waardoor de cilinder niet uitsteekt. Een mogelijke inbreker heeft er dus geen vat op.

  Bij onze kunststof deuren zult u merken dat de slotgaten in een aluminium afwerkingslat van de deurstijl zelf zijn verwerkt.

  Aluminium afwerklat

  Extra stevigheid van de voordeur kunt u verkrijgen door een aluminium afwerklat. Deze is standaard voorzien bij houten deuren en optioneel bij deuren in kunststof. Dankzij deze afwerklat is het slot nog meer verankerd in het deurkozijn. Eventueel voegt u nog hangnaadbeveiliging en dievenklauwen toe.

  Scharnieren

  Elke Belisol-deur wordt bevestigd aan minimaal drie scharnieren, dat kunnen blok- of knoopscharnieren zijn. Inbraak wordt ook hierdoor vermeden, want het deurblad kan er niet uitgetild worden.

  Toebehoren

  Opties

  Deuropties

  Uw huis een unieke uitstraling geven is kinderspel met een gepersonaliseerde deur van Belisol. Wij geven u namelijk zo veel opties dat u altijd wel uw smaak vindt

  Plinten

  Een plint kan zowel nuttig als mooi zijn. Bij heel wat van onze deuren is er een plint voorzien onderaan de deurvleugel om water tegen te houden en tegelijk de deur decoratief af te werken. Kiest u voor een strakke, vleugeloverdekkende aluminium deur dan hebt u geen plint nodig.

  Grepen

  Van de klassieke leeuwenkop tot een eigentijdse deurgreep in brons of roestvrij staal ..., u vindt het in ons ruime assortiment.

  Groeven

  U kunt uw deur eveneens afwerken met decoratieve groeven: een bol-, S-, U- of V- groef.

  Sierlijsten

  Wie houdt van een klassieke voordeur, vindt een sierlijst misschien wel een goed idee. We werken graag uw deurpaneel of glasinzet af met één van onze sierlijsten.

  Facet

  Een knap staaltje techniek is dan weer de facetuitvoering. Hier zijn er subtiele rondingen rondom de deurpanelen.

  Getrapt

  Wie niet kan kiezen tussen klassiek of modern vindt zijn gading wellicht in ons aanbod aan getrapte panelen. Uw deur is dan uitgerust met een paneel dat niet zo zacht afgerond is als een facetpaneel, maar wel subtiele, rechtlijnige freesranden heeft.

  Glassoorten

  Met een speciale glasinzet kunt u uw deur nog origineler maken. Laat bijvoorbeeld een afbeelding of uw huisnummer zandstralen in het glas van uw voordeur. Door het zandstralen wordt het glas deels of volledig gematteerd.

  Figuurglas behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is glas met één zijde in motief en één gladde zijde. Uw voordeur laat zo alle licht binnen, zonder dat u aan privacy inboet.

  U hebt pas echt een eyecatcher aan uw woning als u voor glas in lood kiest. Met gekleurd ambachtelijk glas in loodlijsten kunt u variëren in patroon, kleur, etc. Het loodglas wordt vervolgens tussen het isolatieglas geschoven om warmteverlies tegen te gaan.

  Vleugeloverdekkende deuren

  Vleugeloverdekkende deuren zien er eenvoudig en strak uit. Een groot vlak, in één lijn, meer niet. De bewegende vleugel zelf is uitgerust met een extra isolatiekern, waardoor hij verdikt en uitloopt in een strak geheel met het vaste kader.

  Belisol beschikt over klassieke én hippe ontwerpen. U vindt ze allemaal in het Plano-assortiment.

  RVS-inleg

  Een hedendaagse uitstraling voor uw deur, die bereikt u met deurpanelen met roestvrijstalen (RVS) inlegstroken. Keuze hebt u uit:

  • dichte panelen met een strakke afwerking uit RVS
  • panelen met glasvlakken in combinatie met RVS

  Siergril

  Een siergril kan bevestigd worden op kunststof, aluminium of houten deuren. Belisol-siergrillen zijn beschikbaar in 5 modellen, steeds in het zwart. Natuurlijk maken we siergrillen op maat van uw deur.

  Inspiratie

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie