Kies de voordeur of buitendeur die bij u past

Door welke deur stapt u graag naar binnen?

Een deur is het visitekaartje van uw huis. Een van de eerste dingen die uw gasten zien. Een nieuwe buitendeur moet voor elk huis uniek zijn en passen bij de woning. Daarom geven we u de creatieve vrijheid. Welk type deur kiest u? Wordt het strak, modern, authentiek, neutraal of juist opvallend. U beslist en wij maken voor u de voordeur die past bij uw stijl en uw budget. U vindt zeker wat uw zoekt in ons voordeuren gamma.

Belisol is een echte deurenspecialist.

Wij ontwerpen onze voordeuren zelf en volledig op maat. In ons enorme assortiment vindt u altijd een buitendeur van topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Van een standaard deur tot een dubbele voordeur. We testen elk model op wind- en waterdichtheid, isolatie en kleurvastheid. Ook het productieproces controleren we voortdurend. Bovendien plaatsen we uw nieuwe voordeur zelf. Zo staan we garant voor een onberispelijke afwerking. En dat natuurlijk binnen de afgesproken planning

Kies het materiaal dat bij u past

Welk materiaal u kiest hangt af van uw smaak. Maar ook van praktische zaken. Wilt u bijvoorbeeld heel weinig onderhoud of vindt u het niet erg om af en toe wat tijd in uw deuren te steken? Dan kiest u voor hout. Liever minder onderhoud? Dan is kunststof of aluminium voor u ideaal.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie