Kies de schuifpui die bij u past

Van nieuwbouw tot renovaties, bij Belisol maken we voor u de ideale schuifpui voor uw  woning. In elke afmeting, in elke stijl en voor elk budget. Of u nu kiest voor een kunststof  schuifpui, aluminium schuifpui of houten schuifpui. 

Waarom kiezen voor een schuifpui?

Stelt u zich eens voor: uw huis baadt in het daglicht. Door een groot kozijn geniet u van een prachtig uitzicht over uw tuin. De warmte van de zon stroomt binnen. En dan hoeft het buiten nog niet eens echt warm te zijn. Is het dat wel? Dan opent u met een simpele beweging uw schuifpui en buiten komt binnen. Dat is het effect van een schuifpui van Belisol. Bovendien verliest u met openslaande deuren steeds ruimte, een probleem dat een schuifpui kan oplossen.

Welk materiaal voor uw schuifpui?

Bij Belisol vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. Welke afmetingen en materialen u ook kiest voor uw schuifpui: kunststof, aluminium of hout. We maken uw schuifpui voor u op maat. Ook de zeer grote. Bijvoorbeeld een 3-delige of 4-delige schuifpui. Kom langs en laat u inspireren en adviseren.

We helpen u graag kiezen en ontwerpen.

Prijs

Wat is de prijs van een schuifpui?

Een Belisol schuifpui is 100% maatwerk. De prijs van een nieuwe schuifpui is afhankelijk van de materialen en stijlen die u kiest.

Een schuifpui voor uw budget

Bij Belisol heeft u de keuze uit diverse opties voor het samenstellen van uw schuifpui. Onderstaande opties hebben invloed op het bepalen van de prijs van een schuifpui:

 • materiaal: pvc, aluminium of hout
 • type en indeling van de profielen
 • afwerking van de profielen: glaslatten, sierlijsten, …
 • hang- en sluitwerk
 • type beglazing
 • kleur

Bezoek dan een showroom bij u in de buurt om ons ruime aanbod van dichtbij te zien.

Exacte prijs van een schuifpui

Om de exacte kostprijs van uw schuifpui te berekenen, kunt u een afspraak maken met één van onze Belisol-adviseurs. Wij komen dan graag bij u langs of u komt langs bij één van onze showrooms. Wij geven u dan professioneel advies op maat, geheel afgestemd op uw woning en budget.

Op basis van de afmetingen én uw wensen werken hij een vrijblijvende offerte voor u uit. Het bezoek van een Belisol-adviseur bij u thuis duurt ongeveer 2 uur en is uiteraard gratis. Maak nu een afspraak.

Systemen

Veiligheid

Veiligheid van Belisol-schuifpuien

Wanneer u Belisol-schuifpuien aanschaft, kunt u er zeker van zijn dat we geen moeite gespaard hebben om in uw veiligheid te voorzien. 

Voorzieningen tegen inbraak

Onze schuifpuien worden uitgerust met enkele snufjes die het inbrekers onmogelijk maken om binnen te dringen.

Uithefbeveiligingen

Een grote schuifpui aan de achterkant van het huis lijkt voor een inbreker misschien een makkelijk te overbruggen hindernis. Niets is minder waar. Al onze schuifpuien zijn voorzien van uithefbeveiligingen. Het is bijgevolg onmogelijk om de puien uit de rails te heffen.

Ook de glaslatten die de beglazing vastzetten, verhinderen ongewenste bezoekers binnen te komen. Ze zijn steevast aan de binnenzijde van het raam bevestigd, zodat een eventuele inbreker er niet bij kan.

   Brandveiligheid

   Belisol-schuifpuien beschermen u zo goed mogelijk tegen brand. Uw kunststof, aluminium of houten schuifpuien hebben steeds een hoge brandveiligheid.

   Kunststof zal de brand niet bevorderen of verspreiden. Het is zelfdovend en moeilijk ontvlambaar materiaal. Uw aluminium schuifpuien zullen bij brand geen schadelijke stoffen en gassen vrijgeven.

   Zelfs als u houten schuifpuien van Belisol hebt, kunt u gerust zijn. Het hout dat we gebruiken is brandvertragend door de verkoling en heeft een lage warmtegeleiding.

   Vragen? Kom eens langs bij ons of vul ons contactformulier in.

   Veiligheidsbeglazing

   Hebt u een schuifpui met veiligheidsbeglazing, dan maakt u het een inbreker nog moeilijker. Wanneer hij zou proberen om het glas stuk te slaan, spat het niet uiteen. Het is namelijk gelaagd en voorzien van een sterke, taaie folie waardoor het erg tijdrovend is binnen te breken (en de inbreker al vlug opgeeft).

   Inspiratie

   • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
   • Professioneel advies en perfecte opmeting
   • Vakkundige montage en nette afwerking
   • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie