Kies het kozijn dat bij u past

Kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of toch liever houten kozijnen? Het vergelijken van de verschillende materialen en hun voordelen kan een lastige klus zijn. Niet bij Belisol. Wij zetten alles voor u op een rijtje en helpen u op weg.

De Belisol kozijnen: op maat van uw woning, budget en smaak

Of u nu kiest voor kunststof, aluminium of hout, bij Belisol zorgen we er voor dat uw nieuwe kozijnen perfect passen bij het karakter van uw woning. Wij helpen u met het ontwerp en zorgen voor een vlekkeloze plaatsing en afwerking van uw nieuwe kozijnen. En dat tegen een aantrekkelijke prijs. Bij Belisol zijn we zo zeker van de buitengewone kwaliteit van onze kozijnen dat we u niet minder dan 20 jaar garantie geven.

Prijs

Wat kosten kozijnen?

Heel wat factoren hebben een invloed op de prijs van uw ramen. Niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en de service na verkoop. Kom hier meer te weten over de prijs van uw nieuwe kozijnen.

Met welke opties kunt u uw Belisol-kozijn samenstellen?

 • Profieltype
 • Hang- en sluitwerk
 • Afwerking van de profielen: glaslatten, sierlijsten
 • Soort beglazing


Exacte prijs kozijnen

Om de exacte prijs van uw kozijnen te berekenen, kunt u het beste contact opnemen met één van onze Belisol-adviseurs. Wij komen graag bij u langs voor professioneel advies op maat.

Op basis van de afmetingen en uw wensen wat betreft het materiaal, de technische vereisten, etc. maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt hier uw dichtstbijzijnde showroom vinden.

Vergelijking

Veiligheid

Veiligheid Belisol-kozijnen

Bij Belisol hechten we belang aan uw veiligheid. We willen inbraak en brand vermijden, dat spreekt voor zich.

Bescherming bij brand

Onze kozijnen in kunststof, hout of aluminium zijn gegarandeerd brandveilig.

 • Aluminium kozijnen geven bij brand geen schadelijke stoffen of gassen af.
 • Houten kozijnen zijn brandvertragend door de verkoling en lage warmtegeleiding.
 • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.

Neem contact met ons op voor meer details over de veiligheid van onze kozijnen.

Afsluitbare krukken

Elk Belisol-kozijn beschikt over afsluitbare krukken. De klinken van uw vensters kunnen dus op slot, wat al een eerste hindernis is voor een inbreker.

Paddestoelnokken

We leveren paddestoelnokken. Dat zijn nokken die beter inhaken en meer grip en wrijving hebben. Daardoor is uw kozijn veel moeilijker los te wrikken.

Veiligheidsbeglazing

Om nog zekerder te zijn van uw veiligheid, kunt u veiligheidsbeglazing laten installeren. Belisol kan uw vensters in gelaagd glas maken. Als iemand het glas breekt, valt het niet in stukken uit elkaar. Er zit een sterke folie omheen, die het erg tijdrovend maakt voor een inbreker om erdoorheen te komen.

Bevestigingswijze

Oude hoekverbindingen begaven het vlug. Bij Belisol-kozijnen is dat echter niet het geval. Onze bijzondere bevestigingswijze maakt de hoekverbindingen stevig, te stevig voor inbrekers.

Meerpuntsluiting

Onze kozijnen zijn uitgerust met een meerpuntsluiting. Dit wil zeggen dat de vleugel door minstens één nok per zijde in het profiel vasthaakt. Het kost een inbreker veel te veel tijd om vier punten te forceren.

Glaslatten

De beglazing in onze kozijnen zit vast met glaslatten. Die zitten speciaal aan de binnenzijde van het kozijn, zodat een inbreker er gewoon niet bij kan.

  Toebehoren

  Inspiratie

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie