Houten voordeur

De voordelen van houten buitendeuren:

  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Elk ontwerp is mogelijk
  • Onbeperkte afwerkingen en kleuren
  • Klassiek of modern

Houten voordeuren: natuurlijk, sterk en uitstekende isolatiewaarden

Hout heeft van nature een sterke en warme uitstraling. Een hardhouten voordeur past in een moderne en klassieke stijl. Ontdek meer over:

Isolatie

Uitstekend

Prijs

Hogere prijsklasse

Veiligheid

Inbraakveilig

Stijlen en kleuren

Uitgebreid gamma

Onderhoud

Gemiddeld onderhoud

Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal, gekend om zijn stevigheid en warmte. Belisol wil precies dat gevoel behouden bij de buitendeuren in hout die we u aanbieden.

Klassiek of modern

Welke stijl uw huis ook heeft, elk ontwerp van een houten voordeur is mogelijk. Laat uw creativiteit de vrije loop. Of u nu kiest voor een strak en modern ontwerp of eerder voor een landelijk, rustiek of klassiek ontwerp, er zijn geen grenzen voor een hardhouten voordeur. Bij Belisol vindt u immers tal van uitvoeringen en afwerkingen, waardoor u uw houten deur die specifieke uitstraling kunt geven die u zoekt.

Uitgebreid kleurenpallet

Houdt u van de natuurlijke kleur en structuur van hout? Dan is een transparante beschermlaag voor uw houten voordeur voldoende. Handig is ook dat u uw houten voordeur nu of later gewoon kunt schilderen. In een handomdraai en zonder grote kosten kunt u uw gevel van uitzicht veranderen.

Op en top veilig

Bij Belisol staan we erop dat onze houten voordeuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom zijn al onze houten deuren brandveilig en inbraakwerend.

Het hout voor uw buitendeur of voordeur is brandvertragend, door de lage warmtegeleiding en verkoling.

Bovendien maken we onze houten buitendeuren inbraakwerend door onder meer de scharnieren, sloten en hoekverbindingen te verstevigen.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie