Aluminium voordeur Goes

Onze voordeur in Goes

Een strakke, opvallende voordeur in antraciet aluminium met grote kozijnen erboven. Adri, zelf aannemer met jarenlange ervaring in restauratie, wist perfect wat hij wilde.

Aluminium voordeur

Eigentijdse voordeur

Dankzij de renovatie trekt de gevel nu meteen de aandacht. Het is een woning met hedendaags karakter geworden. Een eigentijdse voordeur met hoge vide en grote kozijnen in aluminium, daar zorgde Belisol graag voor.

Vroeger kon je het huis uit de jaren 90 omschrijven als een sobere, doorsnee woning. Dat zou je nu alvast niet meer zeggen. Adri en Rita gaven het huis een ware facelift. Zowat alles werd vernieuwd: het dak, de kozijnen, de voordeur, … De hoge vide vooraan geeft binnen een groter ruimtegevoel en geeft de gevel een compleet nieuwe uitstraling. Achteraan kozen ze voor gloednieuwe aluminium schuifpuien.

Belisol expertise in kozijnen en deuren

“Toen we besloten te renoveren, leek Belisol voor ons een evidente keuze voor ramen en deuren. Mijn broer had eerder al goede ervaringen gehad met Belisol. Bovendien is er een showroom vlakbij hier in Goes”, zegt Adri.

Onderhoudsvriendelijk en strak aluminium

Adri en Rita twijfelden geen seconde over het materiaal voor hun kozijnen en deuren. “Onze oude kozijnen in kunststof waren na al die jaren aan vervanging toe. Ditmaal kozen we voor oersterk aluminium van Belisol: strak, degelijk en onderhoudsvriendelijk. Nu kunnen we weer decennia verder!”

Meer info over dit renovatieproject

Een realisatie van Belisol Goes
Materiaal: deur en kader in Aluminium
Kleur: antracietgrijs

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie