Belisol Belofte

Bij Belisol maken en plaatsen we kozijnen en deuren. Daarbij laten we geen ruimte voor verrassingen. Wij streven naar een 100% vlekkeloos proces. 

Wij begrijpen dat onze producten een stevige investering voor u zijn. Daarom stellen we daar een betrokkenheid van onze kant tegenover die niet stopt nadat wij klaar zijn met het monteren.

Die betrokkenheid verwoorden we in onze belofte aan u. Een belofte met een hoofdletter “B”. De Belisol Belofte.

Kwalitatieve kozijnen en deuren op maat. Passend bij uw smaak, woning en budget.

Belisol heeft een uitgebreid assortiment kozijnen 􀀀en deuren in kunststof, aluminium en hout. Onze producten zijn mooi, technisch van een zeer hoog niveau en isoleren maximaal. Dat is onze kwalitatieve ondergrens. Dat mag u van ons verwachten. Ieder project is maatwerk. Daarom is de begeleiding die u krijgt van groot belang. En juist daarin blinkt
Belisol uit.

Professionele opmeting, levering en plaatsing op tijd.

Onze vakkundige inmeter komt thuis bij u langs en neemt nog eens alle technische details van uw project met u door. Zo sluiten we onaangename verrassingen uit. In elke fase van uw project maken we duidelijke afspraken over tijdstippen, onze werkwijze en het resultaat. Deze afspraken komen wij na. Daar kunt u van op aan en daar mag u ons aan houden.

Vakkundige montage en afwerking.

Onze eigen geregistreerde vakmensen monteren onze producten. Zo weten en garanderen we dat die montage optimaal gebeurt. Wij evalueren en verbeteren continu onze processen en we investeren in onze mensen. Niet alleen hun vakmanschap vinden we belangrijk. Ook het respect voor u en uw woning. We werken schoon en ruimen netjes op als we klaar zijn.

Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie.

Na een oplevering voeren we een kwaliteitscontrole uit. Het maken en monteren van kozijnen en deuren is maatwerk, maar ook mensenwerk. Duikt er toch een probleem op? Dan kunt u ons altijd bellen en bezoeken. Wij vinden dan altijd een passende oplossing. Bovendien krijgt u alleen bij ons een garantie van niet minder dan 20 jaar. En dat geeft een gerust gevoel. Daarom durven wij vol overtuiging te zeggen:

Belisol. Kozijnen en deuren zonder zorgen.

Onze kozijnen hebben 3 kanten. Een binnenkant, een buitenkant en een zorgeloze kant.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie