Belisol Belofte

Bij Belisol maken en plaatsen we kozijnen en deuren. We laten geen openingen voor excuses of verrassingen. Dezelfde zin voor perfectie die we toepassen op een werf, passen we toe op onze relatie met u.

Onze producten vertegenwoordigen een belangrijke investering in een gezinsbudget, en we vinden dat daar van onze kant ook een lange- termijnengagement tegenover moet staan: de Belisol Belofte.

Kwalitatieve kozijnen en deuren op maat van uw smaak, woning en budget.

Belisol heeft een uitgebreid gamma van kozijnen 
en deuren in kunststof, aluminium en hout. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed. Dat is ons olympisch minimum. Omdat ieder project maatwerk is, is het belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. En juist daarin blinkt Belisol uit.

Professionele opmeting, levering en plaatsing op tijd.

Onze vakkundige opmeter komt thuis bij u langs en overloopt dan nog eens alle technische details van uw project. Zo sluiten we onaangename verrassingen uit. Op elk moment van uw (ver)bouw- project maken we duidelijke afspraken over tijdstippen, over onze werkwijze en het resultaat.
 En deze afspraken respecteren we ook, daar kunt u van op aan.

Vakkundige plaatsing en afwerking.

Kozijnen en deuren van Belisol worden geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Zo garanderen we dat ook de plaatsing optimaal gebeurt. Onze plaatsers worden door ons voortdurend geëvalueerd en bijgestuurd. Niet alleen hun vakmanschap vinden we belangrijk. Ook het respect voor u en uw woning. Proper werken en opruimen bij de oplevering is bij ons evident.

Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie.

Bij de oplevering volgt er altijd een kwaliteitscontrole. Kozijnen en deuren zijn mensen- en maatwerk. Stel dat er toch een probleem zou opduiken, dan zijn we steeds bereikbaar voor uw vragen. We vinden dan vast een gepaste oplossing. Bovendien geniet u sowieso van 20 jaar garantie.

Onze kozijnen hebben 3 kanten. Een binnenkant, een buitenkant en een zorgeloze kant.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie