Kunststof kozijnen bieden je uitstekende isolatie

Kozijnen in kunststof zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dankzij voortdurende technologische innovaties behalen kunststof kozijnen tegenwoordig uitstekende isolatiewaarden.

Onze kunststof kozijnen schermen u zowel af van de weersomstandigheden als van het geluid, dankzij twee of drie dichtingen waar raamkader en raamvleugel samenkomen:

  • Een buitendichting als eerste buffer tegen koude, neerslag en stof
  • Een middendichting als perfecte wind- en waterkering
  • Een binnendichting voor een uitzonderlijke geluidsisolatie.

Extra isolatie voor extra warmte

Bij sommige kozijnmodellen kunt u kiezen voor een extra isolatiepakket. Dit bestaat onder meer uit drievoudige beglazing en een isolerende mousse of strip, die in de kamers wordt verwerkt. Deze Isotechtoepassing maakt zelfs een Uw-waarde tot 0,76* mogelijk. Een uitzonderlijke thermische isolatie die goed is voor het milieu, het comfort in huis én uw portemonnee. Bovendien houden de profielen niet alleen de koude buiten, ze zorgen ook voor een uitstekende geluidsisolatie.

Klaar voor hoogrendementsglas

Bij superisolerende kozijnen hoort uiteraard superisolerend glas. Alleen die combinatie zorgt voor een flink lagere energierekening. Afhankelijk van het gekozen kozijn levert Belisol hoogrendementsglas met een Ug-waarde van 1,1 tot 0,5. Het glas voorzien we aan de binnen- en buitenzijde van EPDM-glasdichtingen voor een perfecte aansluiting met het kozijn.

Kiest u voor een warm-edge afstandshouder, dan verbetert de isolatieprestatie nog meer.

* Op basis van gestandaardiseerd testelement DK 1230 mm x 1480 mm.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie