Amsterdam Kozijnen, Deuren en Schuifpuien

Belisol doet al jarenlang zaken in Amsterdam. Belisol heeft voor diverse prachtige projecten in bijvoorbeeld Amsterdam Zuid, Aluminium Kozijnen, Kunststof Kozijnen, maar ook Houten Kozijnen mogen plaatsen. Amsterdammers vragen niet voor niets steeds vaker naar de diensten van Belisol, onze kozijnen, deuren en schuifpuien zijn van hoogwaardige kwaliteit, net als onze service. Dit is een belofte die wij iedere dag bij 150 gezinnen waarmaken.

De Belisol Belofte:

  • Kwalitatieve kozijnen en deuren op maat geleverd naar gelang uw smaak, woning en budget
  • Professionele opmeting, levering en plaatsing op tijd
  • Vakkundig plaatsing en afwerking
  • Met een kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie!

Duurzaamheid
Amsterdam biedt eigenaren van woningen, kleine verhuurders en VvE's in Amsterdam de energielening aan. Deze lening is bedoeld voor investeringen in energiebesparing en duurzame energie zoals dubbel glas, zonnepanelen en isolatie van vloer & dak. De lening heeft een aantrekkelijke lage rente. De energielening in een oogopslag vindt u hier, overige informatie waaronder advies over woningisolatie voor VvE’s vindt u hier. Goede isolatie is een belangrijk element om duurzaam met energie om te gaan. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien spelen daarbij een belangrijke rol. Belisol Noord-Holland helpt de inwoners van Amsterdam graag bij het maken van de juiste keuze.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Amsterdam gestegen met 15,1% tot een totaal van 4236 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 29 delicten tot een totaal van 803. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol Noord-Holland levert een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Noord-Holland
Vanuit Amsterdam Centrum rijdt u in circa 15 minuten (zonder file) naar onze showroom op de Skoon 3 in Oostzaan. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

De Ee 6
8253 RB Dronten

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten