Kunststof kozijnen Arnhem

Kunststof kozijnen nodig voor uw woning in Arnhem? Belisol is dé kunststof kozijnen specialist in Arnhem. Wij hebben het grootste assortiment kunststof kozijnen van Nederland. Mocht u echter meer geïnteresseerd zijn in aluminium kozijnen of houten kozijnen, ook daarvoor bent u bij Belisol aan het juiste adres. Kom langs bij onze showroom, wij leggen u graag het verschil uit.

Voordelen van onze kunststof kozijnen:

  • Uitstekende isolatiewaarde
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Mogelijkheid om kozijnen een houten look and feel te geven
  • Breed kleuren pallet voor zowel binnen als buiten, combinatie kleuren mogelijk
  • 20 jaar garantie!

De keuze voor nieuwe kozijnen heeft niet alleen een positieve invloed op de uitstraling van uw woning, met nieuwe kozijnen bespaart u bovendien op uw energierekening. De overheid haakt hier graag op in:

Duurzaamheid
De gemeente Arnhem wil haar inwoners graag helpen met het besparen van energie en het opwekken van duurzame energie in en rondom hun woning. De gemeente geeft op deze pagina informatie, tips en (financiële) mogelijkheden op het gebied van duurzaam wonen en bouwen in Arnhem. De keuze voor nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien spelen een belangrijke rol op het gebied van huis isolatie. Belisol helpt de inwoners van Arnhem e.o. graag bij het maken van de juiste keuze.

Veiligheid
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Arnhem gestegen met 15,3% tot een totaal van 889 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gedaald met 103 delicten tot een totaal van 165. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert in Arnhem een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien.

Afstand tot showroom Belisol Apeldoorn
Vanuit Arnhem rijdt u via de A50 in slechts een half uur naar ons kantoor in Apeldoorn. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Lange Amerikaweg 71-B
7332 BP Apeldoorn

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 13:30
Zondag Gesloten