Bergen - Kozijnen, Deuren en Schuifpuien

Belisol is al jarenlang een vertrouwd gezicht in Bergen. Wij hebben al diverse woningen voorzien van kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen. Belisol heeft in de afgelopen jaren diverse opdrachten gekregen voor het leveren en monteren van kozijnen en deuren in Bergen.

Belisol heeft naast kozijnen ook voordeuren, schuifpuien, zonweringen en overkappingen geplaatst in Bergen, evenals in de omliggende dorpen Aagtdorp, Bergen aan Zee, Bregtdorp, Camperduin, Catrijp, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Groet, Hargen, Rinnegom, Schoorl, Schoorldam, Wimmenum, Hargen aan Zee en Schoorl aan Zee.

Kiest u voor kozijnen van Belisol dan kiest u ook voor:

  • Duurzaamheid van kozijnen
    De meest voor de hand liggende manier om energie te besparen is je woning isoleren zodat er minder warmteverlies optreedt. De medewerkers van Duurzaam Bouwloket maken een scan van je huis. Je krijgt een uitgebreid rapport en advies over de mogelijkheden tot verbetering. Ook kunnen zij beoordelen of het plaatsen van zonnepanelen en/of het plaatsen van een zonneboilersysteem zinvol is. De scan is dus inclusief een scan zonnepanelen/zonnecollector, zoals hierboven beschreven. In de wintermaanden, als het koud genoeg is, worden ook infrarood opnames gemaakt. De scan kost € 295,-. Bestel een scan energiebesparing woning

Besparingsmaatregelen treffen
Via de website van Duurzaam Bouwloket krijg je een goed beeld van de maatregelen die je kunt treffen en de leveranciers die je van dienst kunnen zijn. Er is zijn geen zakelijke afspraken gemaakt met deze leveranciers. Je bepaalt zelf of je een leveranciers rechtstreeks benadert of dat je je laat begeleiden door deskundigen van Duurzaam Bouwloket.

Subsidieregeling 'duurzaam renoveren' Noord-Holland
De Provincie Noord-Holland stelt vanaf 1 januari 2015 de subsidieregeling ‘duurzaam renoveren Noord-Holland’ open. In totaal stelt de provincie € 1 miljoen beschikbaar voor de renovatie van bestaande woningen. De subsidie kan worden aangevraagd door woningeigenaren en verhuurders. De regeling loopt tot 1 juli 2016. Zie voor meer informatie over de regeling en de voorwaarden het subsidieloket van de provincie Noord-Holland.

  • Diefstal en inbraakveiligheid van kozijnen
    Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Bergen gestegen met 23,9% tot een totaal van 166 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 3 delicten tot een totaal van 16. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol Noord-Holland levert inwoners van Bergen een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Noord-Holland
Vanuit Purmerend rijdt u in circa 39 minuten naar onze showroom Belisol Noord-Holland op de Skoon 3 in Oostzaan. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Fluorietweg 25A
1812 RR Alkmaar

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 15:30
Zondag Gesloten