Kozijnen, Deuren en Schuifpuien Purmerend

Purmerend is een stad en gemeente in de regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telde 79.988 inwoners(1 april 2015: bron CBS). Belisol heeft in haar assortiment Kozijnen en Deuren, voor ieder wat wils in de gemeente Purmerend. Wij leveren ook schuifpuien en ramen in de omliggende Purmer en Purmerbuurt.

Duurzaamheid
Het duurzaam bouwloket wijst u de weg. Hier vindt u een overzicht van alle subsidies, leningen en andere regelingen voor energiebesparing. Makkelijk! Bent u als bewoner benieuwd hoe u van de vele subsidiemogelijkheden gebruik kunt maken. Heeft u hulp nodig bij uw subsidieaanvraag? Wilt u weten hoe de technieken werken en wilt u hier graag onafhankelijk advies over? Stuur een mail naar info@duurzaambouwloket of bel of Whatsapp met een adviseur: 06-45451188.

Subsidieregeling 'duurzaam renoveren' Noord-Holland
De Provincie Noord-Holland stelt vanaf 1 januari 2015 de subsidieregeling ‘duurzaam renoveren Noord-Holland’ open. In totaal stelt de provincie € 1 miljoen beschikbaar voor de renovatie van bestaande woningen. De subsidie kan worden aangevraagd door woningeigenaren en verhuurders. De regeling loopt tot 1 juli 2016. Zie voor meer informatie over de regeling en de voorwaarden het subsidieloket van de provincie Noord-Holland.

Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak in woningen is in 2012 in Purmerend gestegen met 16,2% tot een totaal van 265 ten opzichte van een jaar eerder. Het aantal inbraken in garages, schuren en tuinhuizen is gestegen met 2 delicten tot een totaal van 43. Veiligheid is voor iedereen van groot belang, Belisol levert de inwoners van de gemeente Purmerend een breed gamma aan veilige oplossingen voor uw nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Kom eens langs bij onze showroom voor een gratis advies op maat.

Afstand tot showroom Belisol Noord-Holland
Vanuit Purmerend rijdt u in circa 18 minuten naar onze Belisol showroom op de Skoon 3 in Oostzaan. Wij voorzien u graag van advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien. De showroom is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

A.Hofmanweg 32
2031 BL Haarlem

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten