Nieuwe raamkozijnen

Nieuwe raamkozijnen in hout, aluminium of kunststof?

Nieuwe raamkozijnen

Stel: u wilt nieuwe raamkozijnen laten monteren maar u kunt niet kiezen welk materiaal het best past bij uw woning, budget en smaak. Dan helpt Belisol u graag op weg met een kort overzicht van de voordelen van elk materiaal.

Houten raamkozijnen

1. Natuurlijke thermische en akoestische isolatie, mét 2 rubberen dichtingen voor uitstekende bescherming tegen koude en lawaai van buitenaf.

2. Beschermd tegen uv-straling, vocht, schimmels en insecten. Belisol behandelt het hout nog voor we er kozijnen van maken met een hoogtechnologische spuitinstallatie. Resultaat: onderhoudsarme houten raamkozijnen!

3. Hout met transparante lak of dekkende kleur. Verkiest u de natuurlijke, authentieke look van hout of zet u de kozijnen graag in een trendy kleur? Belisol vervaardigt uw houten raamkozijnen in uw specifieke stijl.

Aluminium raamkozijnen

1. Aluminium profielen op maat. Wist u dat u bij Belisol de keuze heeft tussen 8 verschillende raamvleugels en 3 kadersystemen in aluminium?

2. U kunt zelfs kunststof en aluminium raamkozijnen in één monteren met Tendance.

3. Geanodiseerd of gemoffeld aluminium trekt geen vuil aan. Aluminium raamkozijnen hoeft u amper schoon te maken.

Kunststof raamkozijnen

1. De meest budgetvriendelijke keuze. Weinig onderhoud, perfecte isolatie en volledig personaliseerbaar … topkwaliteit voor een mooie prijs!

2. Kunststof in elke stijl en kleur. Het ruimste aanbod aan stijlen en kleuren heeft u bij kunststof raamkozijnen. Probeer onze kleurensimulator (https://www.belisol.nl/simuleer-kleur-kozijnen).

3. Houten of aluminium look. De voordelen van kunststof combineren met de warme uitstraling van hout of het strakke design van aluminium? Dat kan!

Om u bij te staan bij uw keuze van het juiste materiaal voor uw woning, staan onze Belisol-adviseurs én onze keuzehulptool voor u klaar.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie