Openslaande tuindeuren

5 voordelen van openslaande deuren

Met openslaande deuren kiest u niet alleen voor een stijlvolle, maar ook voor een functionele toegevoegde waarde voor uw terras en/of leefruimte. Belisol maakt uw openslaande tuindeuren volledig op maat en naar uw wensen. We delen hier met u graag alvast 5 voordelen van openslaande deuren.

1. Belisol openslaande deuren verkrijgbaar in elk materiaal

Graag een strakke designlook voor uw openslaande deuren? Dan is aluminium een goede keuze. Of graag charmante, authentieke kozijnen naar uw terras? Ook houten openslaande tuindeuren behoren tot de mogelijkheden. En ook de voordelen van kunststof kunt u perfect combineren met de functionaliteit van openslaande deuren.

2. Grotere doorgang dan bij schuifpuien

Hoewel schuifpuien makkelijk zijn als u binnen wat plaats wilt besparen, zijn openslaande deuren ideaal als u de grootst mogelijke doorgang wilt creëren naar uw terras of tuin. Geeft u een tuinfeest? Of gaat u verhuizen? Dan komen openslaande deuren wel van pas!

3. Openslaande deuren op maat

Heeft u precies die openslaande deuren voor ogen die mooi zouden passen bij uw woning en terras? Dan maakt Belisol die exact zoals u ze wilt. Met deurpanelen, kruisverdeling, hoogisolerend glas of zelfs veiligheidsglas? Bespreek het met uw Belisol-adviseur.

4. Binnen = buiten

Openslaande deuren zijn de perfecte manier om buitenlucht en -sfeer binnen te halen, om uw leefruimte te integreren in uw terras en omgekeerd. Een prachtig en handig verlengstuk van uw tuin.

5. Uw smaak voor openslaande deuren

Wanneer u voor openslaande deuren kiest, bent u niet beperkt tot één bepaalde stijl. Integendeel, bij Belisol kiest u de afwerking en look helemaal zelf. Wat dacht u van gepersonaliseerde kozijnen voor uw terras? Aan u de keuze: traditioneel, modern, met elegante siergrepen of met zijlichten in jaren 30 stijl of klassieke houten openslaande deuren?

U ziet het, de voordelen van openslaande deuren zijn talrijk. Wilt u graag advies bij de keuze van uw kozijnen? Belisol staat voor u klaar met persoonlijk advies.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie