de Belisol Belofte

Welkom op de klantenpagina van Belisol

Bedankt dat u voor Belisol gekozen heeft! Wij deden ons uiterste best om samen met u dé kozijnen en deuren te vinden die perfect passen bij uw woning en stijl. Deze pagina is er speciaal voor u. U kunt er makkelijk contact opnemen met uw showroom, u vindt er tips en advies om uw nieuwe kozijnen en deuren te onderhouden. U kunt ook uw tevredenheid delen: laat een review achter of stuur ons een mooie foto van uw nieuwe kozijnen en deuren.

Uw showroom contacteren: snel en eenvoudig

Heeft u een vraag over uw kozijnen of deuren? Wilt u iets bijbestellen? Moet er een kozijn afgesteld worden? Geef ons dan hieronder alle info. Probeer zo volledig mogelijk te zijn en vergeet uw dossiernummer niet te vermelden. Zo kunnen wij u goed en snel helpen.

Opgelet: voor een dossier buiten garantie kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Onze showroom zal u hiervan vooraf op de hoogte brengen.

Voeg een bijlage toe

Indien u wenst, kan u meer specifieke info doorgeven

Nog geen klant? Neem dan contact via dit contactformulier.
Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld, meer informatie vindt u in onze privacy policy.

Handige tools voor u als klant

Hieronder krijgt u meer info over garantie, u kunt een review schrijven of onze Belisol belofte nog eens nalezen.

20 jaar garantie

Omdat we bij Belisol zo zeker zijn van de kwaliteit van onze producten én van onze plaatsing, krijgt u 20 jaar garantie op uw kozijnen en deuren.

Tevreden klant?

Deel uw tevredenheid! Maak een foto van uw nieuwe kozijnen en deuren. We gebruiken uw foto op onze website als inspiratie voor onze bezoekers. Dankuwel!

De Belisol Belofte

De Belisol Belofte is uw beste garantie voor kozijnen en deuren van topkwaliteit. Al veertig jaar lang plaatst Belisol kozijnen en deuren zonder zorgen.

Tips en advies voor uw nieuwe kozijnen en deuren

Hoe uw nieuwe kozijnen onderhouden, zowel kunststof als aluminium? Uw ervaring over Belisol delen? Meer weten over de besparing op uw energiefactuur? We bieden u hieronder een overzicht van interessante artikelen voor u als tevreden Belisol klant