Belisol geeft vakmanschap een gezicht

In een agressieve en steeds verder digitaliserende markt besloten we bij Belisol Kozijnen en Deuren om met ons nieuw merkverhaal - Liefde voor het vak - rust en vakmanschap te prediken. Creative agency Scheepens ontwikkelde deze nieuwe positionering vanuit een duidelijke strategie: Belisol is de enige partij in het landschap van kozijnen en deuren die overal vakmanschap kan beloven; van oriëntatie online tot advies in de eigen showroom en van montage tot nazorg.

Terug naar de basis

Nicolas Thiel, CEO van Belisol: “We waren op zoek naar een duurzame, heldere en onderscheidende positionering die feitelijk in één klap vertelt waarom men voor Belisol zou moeten kiezen. Dat we met liefde voor het vak weer teruggaan naar de basis en onze mensen centraal stellen maakt wat ons betreft ook perfect duidelijk wat we niet zijn: we zijn geen actieformule waar je terecht kunt als je zelf je kozijnen wilt plaatsen. Onze adviseurs in de showroom leveren namelijk al vakwerk door mee te denken met de klant en onze monteurs plaatsen op een manier die je alleen maar kunt bestempelen als vakmanschap”.

Liefde voor het vak in beeld

Deze liefde voor het vak werd in een nieuwe bedrijfsvideo in beeld gebracht, maar verklaart ook de keuze voor Belisols deelname aan het programma Kopen zonder Kijken. Thiel: “In dit succesvolle programma kunnen onze vakmensen perfect laten zien waartoe ze in staat zijn; het leveren van perfectie, vakmanschap, met liefde voor het product en de mensen.”

Alles valt of staat met de montage

Luuk Paulussen, Creatief Directeur bij Scheepens: “Door onze jarenlange samenwerking met Belisol kennen wij de markt inmiddels goed en weten we, onder andere ondersteund door marktonderzoek, dat de montage van kozijnen door de consument bijna net zo belangrijk wordt gevonden als de kwaliteit van het product zelf. Door het vakmanschap van met name de monteurs centraal te stellen in deze campagne geven we antwoord op de vraag vanuit de markt én vertellen we het verhaal dat de kern van het merk Belisol toont.” 

Benieuwd hoe die liefde voor het vak zich vertaalt in beeld? Bekijk dan onze nieuwe bedrijfsvideo:

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie