Veiligheid ramen

Inbraakbeveiliging van uw kozijnen

Plant u nieuwe kozijnen aan te kopen? Dan is het leuk om de mooiste materialen en kleuren uit te kiezen, te kijken wat het best bij uw woning past… Maar het loont ook om aan worstcasescenario’s te denken: Wat als er iemand wil inbreken? Hebben we onze kozijnen voldoende beveiligd? Want jammer genoeg, zien inbrekers een kozijn of deur als de makkelijkste manier om binnen te geraken. Gelukkig doet Belisol alles om dat te vermijden!

Veiligheidsbeslag anti-inbraak

Belisol wil het inbrekers moeilijk maken. Daarom voorzien we uw kozijnen van anti-inbraakoplossingen. Naast extra stevige hoekverbindingen, is de veiligheid van de kozijnen ook nog gegarandeerd door:

Afsluitbare klinken

U kan kiezen voor afsluitbare klinken waarmee uw kozijnen apart op slot kunnen.

Inbraakwerende sluitnokken

Uw kozijnen worden uitgerust met paddenstoelnokken die beter inhaken dan gewone sluitnokken. Zo vermijdt u dat inbrekers uw kozijnen uit het kaderprofiel tillen.

Meerpuntsluiting

Een Belisol-kozijn is voorzien van een meerpuntsluiting. De vleugel wordt dus op meerdere punten verankerd als u het kozijn op slot doet.

Beveilig uw glas

Wilt u nog meer op zeker spelen, kies dan voor veiligheidsglas. Belisol kan uw kozijnen uitrusten met gelaagd glas. Er zit dan ook een erg sterke folie verwerkt in het glas. Daardoor valt het niet in stukken uit elkaar. Als een inbreker het wil breken, duurt het dus wel erg lang om hierdoor te geraken. En veel tijd nemen inbrekers gewoonlijk niet …

Onze glaslatten zorgen voor een onzichtbare bevestiging van de beglazing aan de binnenkant van het kozijn. Iemand die probeert in te breken, kan daar dus simpelweg niet aan.

Graag advies over veiligheid van kozijnen? Vraag ernaar!

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie