Kunststof kozijnen met houten uitstraling

Belisol loopt voorop als het gaat om het ontwerpen van kunststof kozijnen en deuren met een traditionele houten uitstraling. Vrijwel elk zichtbaar houten onderdeel van het kozijn is met grote zorg nagebootst in het beste kunststof materiaal. Deze perfecte simulatie maakt het nieuwe kunststof kozijn in uitstraling tot een volwaardige vervanger van het traditionele houten kozijn; een uniek product in de Nederlandse markt.

  • Buiten én binnen houtnerfstructuur.
  • Subtiele houtlasuitstraling kader én vleugel (90°).
  • Keuze uit legio kleuren en gedetailleerde houtimitaties.

Denkt u uw kozijnen op te waarderen van enkel naar dubbelglas door middel van raamfolie? Dan moeten we u toch teleurstellen. De investering zal u allesbehalve hetzelfde rendement bezorgen als het volledig vervangen van uw kozijnen of uw beglazing.

Bij aankoop van kozijnen en deuren, kunnen onze Belisol vakmensen u ook bijstaan in de juiste keuze van de beglazing. Wij leveren deuren met glasinzet, met gezandstraalde motieven, met glas-in-lood, enz. Voor uw kozijnen begeleiden wij u eveneens in het bepalen van de doeleinden van het glas: warmtewerend, zonwerend, gelaagd glas met inbraakwerende en/of veiligheidsfunctie.

U kan hier een verkooppunt bij u in de buurt vinden of u vraagt hier dat wij contact met u opnemen om verdere vragen te beantwoorden.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie