Kunststof kozijnen houtnerf

Kunststof kozijnen: uitstekende prijs-kwaliteit bij Belisol

Kunststof kozijnen minder kwalitatief of minder duurzaam? Niets is minder waar! De kunststof kozijnen van Belisol zijn ontworpen met de meest recente technologieën en technieken. Door middel van stalen versterkingen en lasverstevigingen zijn onze kunststof kozijnen gebouwd om járen mee te gaan.

Kunststof op maat

Kunststof kozijnen zien er heus niet ‘plastic’ uit. Door het aanbrengen van structuurfolie op de profielen, kunnen we nu zelfs heel realistische houtimitaties bekomen. U moet al van héél dichtbij kijken om het verschil te kunnen zien. Daarenboven is kunststof beschikbaar in een oneindig aantal kleuren en afwerkingen. Volledig op maat van uw woning en uw eigen wensen!

Isolatie van kunststof

Op het vlak van zowel thermische als akoestische isolatie zijn kunststof kozijnen echte toppers en dus een hoogst rendabele investering. Een groot voordeel ten opzichte van houten kozijnen is het onderhoud: u zal nooit meer de kozijnen in de verf moeten zetten!

Bent u milieubewust, dan maakt u ook met dit materiaal de juiste keuze: voor onze pvc kozijnen is minder aardolie nodig dan voor andere kunststoffen. Na de levensduur van 50 jaar kunnen de kunststof kozijnen overigens perfect gerecycleerd worden!

Vragen over de prijs-kwaliteit verhouding van kunststof kozijnen? Kom snel naar één van onze showrooms!

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie