Nieuw op belisol.nl

Op Belisol.nl vindt u allerlei artikelen en informatie, om u te helpen bij het kiezen van uw ideale kozijnen en deuren. Ontdek de inspirerende referenties of het handige overzicht van de showrooms. En omdat we vaak updaten, zetten we hier de nieuwste mogelijkheden van onze website op een rijtje:

Al klant?

De “Al klant” -pagina is er voor bestaande klanten. Op deze pagina stelt u eenvoudig vragen en neemt u contact op met de dichtstbijzijnde showroom. Verder vindt u er er tips en advies om uw nieuwe kozijnen en deuren te onderhouden. Zo heeft u er jarenlang plezier van!

Daarnaast is er een mogelijkheid om extra kozijnen en deuren te bestellen. Ook schrijft u er eenvoudig een beoordeling via ‘Klanten vertellen’. Daar deelt u wat uw ervaring is met Belisol met anderen.

Bekijk zelf wat er allemaal te ontdekken valt op deze gloednieuwe pagina.

Chatten met Belisol

Vanaf nu chat u eenvoudig met Belisol. Ziet u dat blauwe kadertje rechtsonderaan? Hier kunt u tijdens de kantooruren uw vraag stellen. Denk aan: “Hoe lang gaan aluminium kozijnen mee? Tot hoe laat is de Belisol showroom in mijn buurt open op zaterdag?” U krijgt vrijwel direct antwoord van een Belisol-adviseur. Zo bent u meteen geholpen. Test het zelf maar eens!

Plan uw afspraak online wanneer het u uitkomt

Deze functie heeft u vast al ontdekt op de website. Niet nieuw, maar wel het meest gebruikt. Hier plant u zelf een afspraak in met een Belisol-adviseur. U geeft aan wanneer het u het beste uitkomt. Op een zaterdagochtend? Of liever op donderdagnamiddag? Wilt u dat de adviseur bij u thuis komt of gaat u liever naar de Belisol showroom? Het is allemaal aan u. Eén van onze adviseurs belt u altijd om de afspraak te bevestigen.

Wim Lenaers, Online Marketing & Strategie bij Belisol: “We zien dat 50% van alle mensen contact met ons opzoekt via de online afspraakmaker. Een handige tool dus. Wij nemen de tijd voor uw nieuwe kozijnen en deuren als u er tijd voor heeft.”

Heeft u vragen over nieuwe kozijnen en deuren? Maak meteen een afspraak bij u thuis!


Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie