Nieuwe pvc ramen

Nieuwe pvc-ramen: 100% perfect verlopen!

De vorige ramen van de woning van Patrick en Jeanine hadden om de 2 jaar nieuwe schilderwerken nodig. Het West-Vlaamse koppel keek daarom stilaan uit naar nieuwe, onderhoudsvriendelijke pvc-ramen. Die vonden ze bij Belisol.

“Toen Belisol Roeselare opendeurdag hield in februari, zijn we gaan informeren”, vertelt Jeanine. “We bekeken de ophanging, de soorten lijsten en kleuren van de ramen en vroegen een eerste offerte aan voor alle ramen en de voordeur van ons huis.”

Premie-advies

Dave, de zaakvoerder van Belisol Roeselare, maakte Patrick en Jeanine wegwijs in de premies die ze konden aanvragen bij de gemeente. Hij wees ook op de Vlaamse renovatiepremie en de verbouwingswerken die ze fiscaal konden inbrengen.

Vrijblijvende offerte

“Fabrice, een Belisol-adviseur, kwam bij ons thuis langs om alles in grote lijnen op te meten. Even later werden we uitgenodigd in de Belisolshowroom om de offerte te bespreken. Er liep net een actie waardoor we ons order meteen bevestigden”, vertelt Jeanine.

Secure opmeting

“Op de afgesproken dag kwam Brian van Belisol alles opmeten, ditmaal in detail. Deze ervaren opmeter nam van alle ramen en van de voordeur de exacte maten en maakte bijhorende schetsen”, licht Jeanine toe.

Plaatsing

De voorziene startdatum was 22 juni en op die dag zijn de plaatsers er ook effectief aan begonnen.

Exact 5 werkdagen, precies zoals afgesproken, nam de plaatsing in beslag. Een team van 2 plaatsers haalde telkens het oude raam weg en zette het nieuwe erin. Doordat de rolluiken verdwenen, isoleerden ze de lege rolluikkasten en dichtten ze de kieren met snelzwellend schuim. De oude ramen werden door de plaatsers meegenomen.

Dienst na verkoop

“Doordat alles zo secuur opgemeten, geproduceerd en geplaatst werd, konden we zonder zorgen genieten van onze nieuwe ramen in pvc. Het is een plezier onze nieuwe voordeur te gebruiken. Het hout van de vorige ‘werkte’ door de temperatuurverschillen en daardoor sleepte ze soms. Dat is nu verleden tijd. Daarbovenop konden we ook op de mensen van Belisol rekenen voor de levering en installatie van onze vliegenramen."

Heb je zelf renovatieplannen? Neem contact op met een Belisol-adviseur in je buurt en maak snel een afspraak.


Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie