Nieuwe showroom Apeldoorn: "Focus op huiselijke sfeer en beleving van de klant"

Belisol Apeldoorn verhuist zijn showroom. De behoefte aan meer kantoorruimte en een groter magazijn zette de verplaatsing in gang. De nieuwe toonzaal is ingericht als een woonomgeving waarin de klant centraal staat. “Relaxed de plannen bespreken en pas daarna kijken naar de materialen”, zegt zaakvoerder Jochem Boxman. Een blauwe trechtervormige deur leidt u uiteindelijk naar de kozijnen.

Na 13 jaar verhuist Belisol in Apeldoorn zijn showroom naar Laan van Malkenschoten 97. Wat voorheen een bedrijfspand was van VDL Groep, is nu een gloednieuwe showroom van 250m2. “In de vorige showroom hadden we weinig kantoorruimte en stonden de kozijnen buiten opgeslagen. Die kozijnen staan nu binnen. Op de 1e etage van het pand is een fraaie moderne werkplek gemaakt met veel groen. Om de kozijnmodellen netjes te presenteren, hebben we nu ook een groter showroomgedeelte”, vertelt zaakvoerder Jochem Boxman.

Huiselijke beleving

De vorige showroom was vooral functioneel ingericht. Nu heeft zaakvoerder Jochem Boxman meer ingezet op het woongevoel en de beleving van de klant, met een hedendaagse look and feel. “Vroeger toonden we de kozijnen op een eenvoudige steriele manier. Nu laten we sferen zien waarin de kozijnen beter tot hun recht komen. Zo ziet de klant beter hoe het er in de realiteit zal uitzien.”

Als klant wandelt u eerst de keuken binnen, waar de medewerkers van Belisol Apeldoorn samen met jou de plannen bespreken. Pas daarna zet u de volgende stap richting de materialen. “Zo tast de klant niet meteen in het duister en kan die rustig de juiste keuzes maken met de begeleiding van onze medewerkers. Dat levert veel positieve reacties op”.

Blauwe trechter

Boxman begrijpt goed hoe klanten naar de producten te lokken. Een blauwe trechterverbinding leidt u automatisch van het eerste deel naar de grote zaal, waar producten getoond worden op een oppervlakte van 150m2. Daarnaast eisen vooral de 3 meter hoge voordeurpui en de gigantische aluminium pui met dubbele deuren de aandacht op.

Verdubbeling op 2 jaar

Interieurbureau Creneau ontwierp de showroom samen met Belisol. Voor de verbouwing werkte Belisol samen met aannemer Timmer en enkele vertrouwde partijen. “De verbouwing is zeer vlot verlopen dankzij onze goede bouwpartners”, blikt Boxman tevreden terug. “Het was een vlot en foutloos verbouwtraject, ondanks de hectiek die in de bouwsector heerste door stijgende prijzen tijdens onze verhuis.”

Dat Belisol Apeldoorn sterk aan het groeien is, bewijst Boxman samen met zijn medezaakvoerder Rob Hannink. Sinds 2007 is de Belisol vestiging in Apeldoorn actief en in de laatste twee jaar is het aantal werknemers verdubbeld. Nu werken er 20 personen in de vestiging, maar er is nog groei nodig om aan de huidige vraag te voldoen.

De Belisol showroom in Apeldoorn is elke weekdag open van 8u30 tot 17u en op zaterdag van 10u tot 13u30. Voor adviesgesprekken dient u een afspraak te maken.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie