Tatiana Silva kunststof kozijnen

Prachtige grote kozijnen voor het appartement van Tatiana Silva

Ex-miss België Tatiana Silva houdt van het terras van haar Brusselse appartement. Een kopje thee met een goed boek en tegelijk de zonsondergang bewonderen, zalig ... Ook binnen is het heerlijk zitten, dankzij grote, lichte Belisol kozijnen die een weids uitzicht geven.

Betrouwbare service van Belisol

Tatiana: “Van vrienden had ik gehoord dat Belisol een zeer betrouwbare leverancier is. Mijn Belisol-adviseur Didier de Martelaere van Ukkel begeleide me bij mijn keuze. Er zijn zoveel mogelijkheden wat betreft het materiaal, de afwerking, het soort glas, de handgrepen ...”

Tatiana koos witte kozijnen in kunststof van het type Luna. Omdat het kozijnen in een appartementsgebouw zijn, kwamen enkel lichte kleuren in aanmerking. Didier raadde rechte glaslatten aan, voor een hedendaags effect.

Extra veiligheid en kwaliteit: gelaagd glas en isolatiestrips

Didier de Martelaere: “Voor het appartement van Tatiana was gelaagd glas wel de veiligheidsnorm. Gelaagd glas zorgt ervoor dat wanneer het glas een klap krijgt, het niet in duizend stukjes uit elkaar spat, maar één geheel blijft. Ook zitten er maar liefst 3 isolatiestrips rond het raam, waar dat er bij anderen maar 2 zijn.

Als u met Belisol werkt, weet u zeker dat uw ramen van topkwaliteit heeft, die aan alle Nederlandse normen voldoen. Bovendien geniet u van 10 jaar fabrieksgarantie, dat geeft zekerheid.”

Een dag lang natuurlijk licht

Tatiana: “Ik kan volop genieten van natuurlijk licht. De grote kozijnen beslaan immers bijna de volledige wand. Dat maakt het hier zelfs in de winter ongelooflijk helder. En als de zon van de partij is, schijnt ze binnen vanaf kort na de middag tot aan zonsondergang.”

Snel en efficiënt vakmanschap

Tatiana: “Voor de afgesproken dag, had ik de ruimte vlakbij de ramen vrijgemaakt. Ik liet de monteurs ‘s morgens binnen. Toen ik ’s avonds thuiskwam, zaten de nieuwe kozijnen er al in. Indrukwekkend!

Belisol had een verhuislift geregeld om de oude en nieuwe kozijnen van en naar de 7e verdieping te brengen. In de personenlift raakten die grote kozijnen natuurlijk niet binnen. De dag erna kwamen de vakmensen terug om de afwerking te verzorgen, ook dat verliep vlekkeloos.”

In minder dan 24 uur was alles in orde. De monteurs waren discreet en professioneel. Ze hebben ook alles netjes achtergelaten. Toen ik een paar weken later vaststelde dat een veiligheidsklepje niet openging, belde ik naar Belisol. Een paar dagen later kwam de technieker het al herstellen. Perfect!”

Nieuwe kozijnen nodig? Vraag raad aan uw Belisol-adviseur!

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie