Vakmensen aan het werk

Al meer dan 40 jaar mogen we Nederland duurzamer en mooier maken. En daar zijn we trots op. Kennis, service, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Hierdoor is Belisol over de jaren heen uitgegroeid tot de grootste en snelst groeiende leverancier van kozijnen en deuren in Nederland. Marktleider wordt u natuurlijk niet zomaar, daarom werken we heel hard om deze fantastische positie te blijven behouden. Zo investeren we veel tijd en energie in de ontwikkeling van onze producten, volgen we trends op de voet en speelt duurzaamheid een belangrijke rol binnen de keuzes die we maken. Onze gezellige en fijne Belisol-familie blijft groeien en daarom vonden we het tijd om met jullie te delen hoe het is om bij Belisol te werken.

We kunnen bij Belisol alles maken voor de klant, geen aanvraag is ons te gek.

Mark, 29 jaar (Belisol verkoper)

Mijn eerste werkdag bij Belisol is inmiddels alweer vier jaar geleden. Een fijn bedrijf waar ik direct op mijn plek zat. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en als u ambitieus bent kunt u hier mooie stappen maken. Ondertussen heb ik veel klanten kunnen helpen met het uitzoeken en ontwerpen van hun ideale kozijnen en deuren. Het is heel gaaf om mensen te adviseren en ondersteunen als ze lange termijn keuzes maken. Ik neem uitgebreid de tijd voor iedere klant om het totaalplaatje compleet te krijgen. Vinden ze duurzaamheid bijvoorbeeld belangrijk? Wat voor invloed heeft het materiaal op de rest van het ontwerp van het huis? En is het bijvoorbeeld mogelijk om extra daglicht in huis te creëren. Vaak is er namelijk veel meer mogelijk dan de klant aanvankelijk denkt. Zodra ze dit door hebben gaan ze pas echt los met hun ideeën en plannen. Hierdoor krijgt u soms hele verrassende of gewaagde ontwerpen die er echt uitspringen. We kunnen bij Belisol alles maken voor de klant, geen aanvraag is ons te gek. Dat maakt mijn werk leuk, uitdagend en gevarieerd. Het grootste compliment krijgt u als een klant na een aantal jaar opnieuw bij u binnenstapt voor het volgende project, daar krijg ik echt energie van.

  

U weet altijd dat u iets heel moois maakt en oplevert.

Cees, 44 jaar (Monteur)

In 2001 ben ik voor Belisol gaan werken en ik ga nog steeds iedere dag met plezier naar mijn werk. Het plaatsen van kozijnen en deuren geeft mij veel voldoening omdat u in een korte periode een heel huis kunt transformeren. Ook is geen dag en huis hetzelfde en vraagt iedere klus weer om een andere aanpak. Dit maakt het werk veelzijdig en uitdagend. Het plaatsen van kozijnen en deuren is echt vakmanschap en daarom wil ik alleen met de producten van Belisol werken. Die zijn simpelweg het beste van Nederland. Door te werken met de beste producten en materialen klop ik heel zelfverzekerd bij de klant aan. U weet altijd dat u iets heel moois maakt en oplevert. Ik werk bijna altijd lekker bij mij in de buurt en vind het contact met de klanten daarom erg leuk. Aan het begin van de klus zijn ze vaak nog een beetje gespannen, maar als ik ze stap voor stap door de planning loop dan relaxen ze steeds meer. Vooral als ze eenmaal het eindresultaat zien, dan zijn ze dolblij. Er zijn nog steeds oude klanten die altijd naar me zwaaien als ze me zien rijden in de bus. Dat is toch prachtig!

 

Wil u ook fluitend uw bed uit omdat u Nederland iedere dag mooier en duurzamer mag maken? Kom dan werken bij Belisol. U werkt altijd lekker in de buurt, met de mooiste materialen, de nieuwste technieken en u wordt onderdeel van het gezelligste team van Nederland. Werken voor de marktleider opent deuren. Check hier alle openstaande vacatures

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie