Wanneer is het tijd om een nieuwe schuifpui te plaatsen?

Wanneer is een nieuwe schuifpui plaatsen interessant of wanneer is een schuifpui aan vervanging toe? Als een van de volgende zaken voor u van toepassing is, is het waarschijnlijk tijd om een nieuwe schuifpui te plaatsen.

  • U renoveert uw woning

De look van uw woning wordt onder meer bepaald door de kozijnen en deuren. Een renovatie is dus het ideale moment om te kijken of er bijvoorbeeld schuifpuien in uw woning passen. Zo creëert u een mooie doorgang naar het terras of de tuin en meer lichtinval.

Het is trouwens dé kans om uw schuifpuien te personaliseren. U ontwerpt ze helemaal zelf en laat de schuifpuien plaatsen in het materiaal, de kleur en de stijl die u in gedachten heeft.

  • Uw schuifpuien zijn verouderd

Wanneer u merkt dat uw schuifpui niet meer goed isoleert of sluit, dan is het hoog tijd dat u ze laat vervangen. Natuurlijk komt er een kost kijken bij het plaatsen van nieuwe schuifpuien, maar tegelijk bespaart u meer dan met de oude schuifdeuren.

Dankzij een betere isolatie van profiel en glas gaat er veel minder warmte verloren via de schuifdeuren. Bovendien maakt u het inbrekers makkelijker om uw woning binnen te dringen wanneer u de schuifpuien niet meer goed sluiten.

Kleur schuifpuien kiezen

De juiste kleur bepalen voor uw schuifpuien is niet eenvoudig. U moet het u kunnen inbeelden natuurlijk. Daarom hebben wij een handige kleursimulator voorzien. Via deze online tool kan u bekijken welke tint het best past bij uw gevel. Probeer het eens!

Kosten schuifpui plaatsen

Een renovatie, nieuwe kozijn en deuren kopen … daarbij telt niet enkel uw goede smaak. Ook het budget doet ertoe. Natuurlijk wilt u dus weten wat de kosten zullen zijn van die nieuwe schuifpui. Een eerste inschatting kan u krijgen via de online budgetindicatietool.

Wilt u een gedetailleerde offerte? Maak dan een afspraak met uw Belisol-adviseur. Hij of zij bekijkt samen met u de mogelijkheden voor uw woning en maakt een vrijblijvende offerte voor u op

Nieuwe schuifpuien laten plaatsen? Neem contact op met Belisol!

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie