Welke prijs betaalt u voor kunststof kozijnen?

U denkt eraan om de kozijnen van uw woning te vervangen? Goed idee. Na een grondige studie kiest u voor kunststof kozijnen. Die keuze kunnen we alleen maar toejuichen. Niet alleen het sterke isolatievermogen en het makkelijke onderhoud van kunststof kozijnen zijn een speerpunt,,ook de prijzen van kunststof kozijnen zullen u zeker bevallen.

Kunststof kozijnen volledig op uw maat

Belisol maakt de kozijnen van uw dromen. Maar tegen welke prijs? Dat is een vraag die u wellicht bezighoudt. De kunststof kozijnen maken we volgens uw wensen op maat. Het zijn net die voorkeuren die de prijs van de kozijnen zullen bepalen. Zo kiest u:

  • Profiel: een strak blokkozijn met eigentijdse vleugel of een slank kozijn met gelijkliggende vleugel? Aan u de keuze uit onze 7 types!
  • Beglazing: dubbel, diriedubbel, veiligheidsglas …
  • Kleuren: u kunt eventueel zelfs binnen- en buitenkant in een andere kleur laten zetten
  • Afwerking, sierlijsten, glaslatten of ander beslag: een kozijn met aluminiumlook of met houtnerf-imitatie is geen enkel probleem bijvoorbeeld
  • Hang- en sluitwerk met veiligheidskeurmerk

Prijzen van kunststof kozijnen online berekenen

Om een eerste prijsindicatie van de kunststof kozijnen te geven, maken we het u gemakkelijk met onze budgetindicator. Dankzij deze handige tool kunt u de prijzen van nieuwe kunststof kozijnen online berekenen om een eerste inschatting te krijgen.

Exacte prijs voor kunststof kozijnen

Voor een definitieve beslissing omtrent de aankoop van kunststof kozijnen, hebt u uiteraard een exacte prijs nodig. Die kan nogal verschillen naargelang de situatie van uw woning en de selectie van uw voorkeuren. Maak daarom een afspraak met een Belisol-adviseur bij u thuis. Zijn advies zal u nog verder begeleiden in uw keuze.

Zo kan hij u bijvoorbeeld inlichten over de isolatiewaarde van een kunststof kozijn. Hoe lager de waarde, des te beter het kozijn isoleert. Dat is goed voor een positief effect op uw energierekening. Ook in het geval van een nieuwbouw kan onze Belisol-adviseur op basis van de afmetingen op het plan een gedetailleerde offerte voor de kunststof kozijnen maken.

De offerte is gratis en geheel vrijblijvend en maakt uiteraard ook vermelding van de prijzen voor de montage van de kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen op krediet

Genieten van nieuwe kunststof kozijnen kan ook zonder uw spaargeld te gebruiken. Bij Belisol is het mogelijk om uw kozijnen en deuren op krediet te kopen. U hoeft daarvoor niet bij de bank langs te gaan en u betaalt geen notariskosten.

De kosten voor uw aankoop van kunstof kozijnen worden gespreid en toch bespaart u elke maand al meer energie dankzij uw nieuwe superisolerende kozijnen! Vraag ernaar bij uw Belisol-adviseur

Let op: geld lenen kost ook geld!

Kosten kozijnen

Belisol wil uw droomkozijnen mogelijk maken.

Lees het volledige artikel hier!

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie