Wat betaalt u voor kunststof kozijnen?

U overweegt kunststof kozijnen te kopen? Dat is een verstandige keuze. Kunststof kozijnen isoleren heel goed, zijn makkelijk te onderhouden en voor de prijs hoeft u het ook niet te laten

Kunststof kozijnen volledig op uw maat

U mag van een specialist als Belisol verwachten dat we uw kozijnen prachtig op maat maken. Nu wilt u natuurlijk weten wat die kozijnen gaan kosten. Dat kan niemand u op voorhand vertellen. Voor een exacte prijs moet een vakman uw kozijnen eerst inmeten. Naast die afmeting wordt de prijs ook bepaald door:

  • Het profiel: wordt het een strak blokkozijn of een elegant, slank kozijn? U kiest uit maar liefst 7 types.
  • De beglazing: dubbel, driedubbel, veiligheidsglas … Hoe meer isolatie, hoe meer u nu betaalt, maar ook hoe meer u de komende jaren aan energie bespaart.
  • Kleuren: kies uw favoriete kleur. Of verschillende kleuren voor binnen en buiten.
  • De afwerking: sierlijsten, glaslatten of ander beslag, aluminiumlook of houtnerfimitatie? De keuze is aan u.
  • Hang- en sluitwerk: als u kiest voor materialen met veiligheidskeurmerk betaalt u meer, maar krijgt u daarvoor meer zekerheid en gemoedsrust terug.

Prijzen van kunststof kozijnen online berekenen

U kunt voor uzelf een eerste prijsindicatie voor uw kunststof kozijnen berekenen. Gebruik daarvoor onze budgetindicator.

Exacte prijs voor kunststof kozijnen

Voordat u beslist, wilt u natuurlijk weten wat het gaat kosten. U maakt zelf keuzes in materialen en afwerking, maar wij willen graag zeker weten dat ze in uw huis passen. Of er geen bouwkundige problemen kunnen opduiken. En we willen ze natuurlijk goed inmeten. Als we dat gedaan hebben, kunnen we u een exacte prijs geven.

Laat daarom altijd een Belisol-adviseur bij u thuis komen. Dan koopt u kozijnen pas echt zonder zorgen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis.

Een adviseur kan u ook voorlichten over bijvoorbeeld de isolatiewaarde van een kunststof kozijn. Hoe lager de Uw-waarde, des te beter het kozijn isoleert. En hoe lager die waarde, hoe lager uw energierekening. Bij vervanging, maar zeker ook bij nieuwbouw loont het om u te laten adviseren. Want bij kozijnen weet u vrijwel zeker dat goedkoop nu betekent dat u later meer betaalt dan nodig is.

Kosten kozijnen

Belisol wil uw droomkozijnen mogelijk maken.

Lees het volledige artikel hier!

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie