De mooiste luiken, schuifluiken en klapluiken

  • Combineer functionaliteit met esthetiek
  • Isolerend
  • Inbraakveilig
  • Eenvoudige bediening

Werk uw gevel af met sierluiken

De luiken en schuifluiken van Belisol combineren functionaliteit met esthetiek. Van modern tot traditioneel, we bieden ze aan voor elke architectuurstijl. En dankzij de grote keuze in kleuren en modellen, geeft u uw woning de uitstraling waar u altijd al van droomde. Ze kunnen bestuurd worden met een afstandsbediening en nemen nog nauwelijks plaats in. U hoeft niet langer uw hoofd uit het raam te steken om luiken te openen of te sluiten; vanaf nu doet u dit met slechts één enkele knop. Ondanks de vele opties is één onderdeel standaard: onze hoogstaande kwaliteit.

Verschillende types luiken

Originele luiken geven uw woning een bijzondere aanblik. Ze zorgen voor privacy, verduisteren uw kamer en beschermen tegen fel zonlicht. Dankzij de krachtige materialen, gaan ze probleemloos enkele decennia mee.

Klapluiken

Klapluiken zijn niet enkel mooi voor traditionele woningen. Door de talloze mogelijkheden qua stijl, kleur en afwerking passen klapluiken ook perfect bij een hedendaagse woning.

Klapluiken

Schuifluiken

Door hun stijlvol design zijn schuifluiken hét extra detail voor een moderne gevel. Opengeschoven nemen de luiken weinig plaats in, waardoor ze het daglicht maximaal binnen laten. Ze zijn ook geschikt voor grote ramen. Doordat ze stevig en tegelijk slank zijn, valt hun gewicht goed mee en zijn ze makkelijk te bedienen.

Schuifluiken

Vouwschuifluiken

De vouwschuifluiken vervolledigen het luiken-assortiment. Net zoals de schuifluiken nemen deze luiken erg weinig plaats in wanneer ze opengeschoven zijn. Een 'final touch' voor uw gevel!

Vouwschuifluiken

Benieuwd welke luiken bij uw huis zouden passen? Kom dan zeker eens kijken in onze showroom in uw buurt!

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie