Aluminium kozijnen in diverse stijlen en kleuren

Aluminium kozijnen zijn tegenwoordig beschikbaar in de meest uiteenlopende stijlen en kleuren, van tijdloos tot ultramodern. Zo vindt u er altijd één die bij uw huis past!

Net zoals de kleur van een das, een maatpak kan maken of kraken, kan de kleur van uw kozijnen uw huis een volledig andere uitstraling bieden. U staat dus best even stil bij deze keuze. Hieronder vindt u de beschikbare kleuren voor onze aluminium kozijnen. Kunt u er maar moeilijk een beeld bij vormen? Gebruik dan zeker eens onze kleurensimulator!

Welke kleur kiest u?

Benieuwd hoe de kleur van uw keuze de stijl van uw woning kan beïnvloeden? Met onze kleurensimulator verkrijgt u snel en makkelijk een eerste indruk! Een greep uit onze aluminium kleuren:

Staalblauw
Dennengroen
Grijsbeige
Beigegrijs
Antraciet
Betongrijs
Steengrijs
Kiezelgrijs
Kwartsgrijs
Zijdegrijs
Staalbrons
Crème
Zwart
Lichtgrijs metallic
Naturel
Wit

Of test uw kleurkeuze met de kozijnsimulator!

Kies uw eigen stijl

Dankzij de uiteenlopende afwerkingen van onze aluminium kozijnen kunt u naast de kleuren ook kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen. Droomt u eerder van een jong en gedurfd huis, of heeft u liever een stijlvolle en klassieke look? Met kozijnen in aluminium kunt u tegenwoordig alle kanten uit!

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie