Panolux vouwwand

Panolux aluminium vouwwanden zijn hét bewijs dat esthetisch en praktisch design perfect samen gaan. Door het onbelemmerde zicht naar buiten, wanneer de vouwwand opengeschoven is, geniet u optimaal van uw omgeving. Wilt u de ramen naar binnen of naar buiten openen? Links of rechts openvouwen? Dat kiest u zelf.

De aluminium profielen zorgen voor slanke stijlen en een hedendaagse uitstraling. Zelfs in combinatie met een loopdeur met cilinderslot blijft het slanke aanzicht behouden. De vouwwand kan geplaatst worden met een verzonken onderregel, zodat er geen drempel is. Panolux is beschikbaar in alle RAL-kleuren, afgewerkt in mat, glans of structuur.

De doordachte materiaalkeuze en het kwalitatief bedieningssysteem maken de vouwwand extreem onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Perfect voor grote gewichten én om jarenlang plezier van te hebben. De bediening blijft licht en geruisloos.

De thermische onderbrekingen staan garant voor een optimale isolatie. Belisol Panolux vouwwanden kunnen bovendien uitgerust worden met driedubbel glas voor de allerbeste isolatiewaarden.

Meer weten over Panolux? Vraag het aan een Belisol-adviseur.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie