Bedankt!

Onze showroom is geopend echter gezien de huidige situatie rondom de verspreiding van het Corona virus zijn we genoodzaakt, voor u en onze veiligheid, de volgende maatregelen te nemen:

1. Er kunnen niet meer dan twee klanten gelijktijdig in de showroom worden toegelaten;

2. Wij vragen u vooraf een afspraak te maken om teleurstellingen te voorkomen;

3. Indien u zich niet geheel fit voelt telefonisch contact met ons op te nemen zodat we een andere afspraak kunnen maken;

4. Vanzelfsprekend hebben we de nodige hygiënemaatregelen;

Welkom bij Belisol Twente.

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien? Dan nodigen we u graag uit in onze ruime showroom in Twente. De deur staat altijd voor u open, maar het liefst werken we op afspraak. Zo kunnen we ruim onze tijd nemen voor een verkennend gesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie proberen we zoveel mogelijk details te verzamelen en uw wensen duidelijk te krijgen. Zo kunnen we u een passend advies geven en wandelt u tevreden weer naar buiten. Spreekt u liever thuis af met een adviseur, geen enkel probleem! We komen graag bij u langs om meteen een goede inschatting te maken van de woonsituatie.

Met heel wat jaren ervaring op de teller, bent u bij ons team van adviseurs zeker van een uiterst professioneel advies. Of het nu gaat over veiligheidsglas, een houtlook verbinding bij kunststof kozijnen of EPC, na een gesprek met onze adviseurs kent de wereld van kozijnen en deuren geen geheimen meer voor u. Bovendien denken we graag een stapje verder. Zo komt ook de afwerking van uw kozijnen en deuren uitvoerig aan bod. We denken graag met u mee over de verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld Keraliet gevelpanelen. Wij verzorgen altijd de volledige afwerking en tijdens de montage laten onze monteurs uw woning netjes en schoon weer achter. Af is bij ons ook echt af!

Onze showroom biedt een heel ruim assortiment, waarin iedereen zijn smaak kan terugvinden.

Bert Oude Booijink

Eigenaar

Wat we bij Belisol Twente beloven

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie

Straat en huisnummer

Pasmaatweg 30
7556 PH Hengelo

Openingsuren

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar. Wij komen graag bij u langs of we ontvangen u in onze showroom in Twente.

Bert Oude Booijink

Eigenaar

bert.oudebooijink@belisol.com