Kozijnen, deuren en schuifpuien bij Belisol Twente

Welkom bij Belisol Twente.

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, deuren of schuifpuien? Dan nodigen we u graag uit in onze ruime showroom in Twente. De deur staat altijd voor u open, maar het liefst werken we op afspraak. Zo kunnen we ruim onze tijd nemen voor een verkennend gesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie proberen we zoveel mogelijk details te verzamelen en uw wensen duidelijk te krijgen. Zo kunnen we u een passend advies geven en wandelt u tevreden weer naar buiten. Spreekt u liever thuis af met een adviseur, geen enkel probleem! We komen graag bij u langs om meteen een goede inschatting te maken van de woonsituatie.

Met heel wat jaren ervaring op de teller, bent u bij ons team van adviseurs zeker van een uiterst professioneel advies. Of het nu gaat over veiligheidsglas, een houtlook verbinding bij kunststof kozijnen of EPC, na een gesprek met onze adviseurs kent de wereld van kozijnen en deuren geen geheimen meer voor u. Bovendien denken we graag een stapje verder. Zo komt ook de afwerking van uw kozijnen en deuren uitvoerig aan bod. We denken graag met u mee over de verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld Keralit gevelpanelen. Wij verzorgen altijd de volledige afwerking en tijdens de montage laten onze monteurs uw woning netjes en schoon weer achter. Af is bij ons ook echt af!

We denken graag met u mee over de verschillende afwerkingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld Keralit gevelpanelen. Wij verzorgen altijd de volledige afwerking en tijdens de montage laten onze monteurs uw woning netjes en schoon weer achter. Af is bij ons o

Michel Profijt

Zaakvoerder

Wat we bij Belisol Twente beloven

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie

Straat

Pasmaatweg 30
7556 PH Hengelo

Openingsuren

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00 (Op afspraak)
Zondag Gesloten

Maak nu een afspraak met een adviseur van Belisol Twente

Afspraak maken

Onze adviseurs staan steeds voor u klaar. Wij komen graag bij u langs of we ontvangen u in onze showroom in Twente.

Michel Profijt

Zaakvoerder

Michel.profijt@belisol.com

Foto's

Schuifpuien, deuren of kozijnen laten plaatsen regio Twente?

U woont in Overijssel en denkt eraan om uw schuifpui, deuren of kozijnen te laten plaatsen of vervangen? Dan is Belisol Twente the place to be! Onze monteurs zijn specialist in het plaatsen van houten, aluminium en kunststof kozijnen; houten, kunststof en aluminium deuren en verschillende soorten schuifpuien. Uiteraard is alles op maat gemaakt. Kom dus zeker eens langs voor persoonlijk advies en een lekkere koffie!