Kwalitatieve houten ramen

Hoe herkent u kwalitatief hout?

Eersteklas houten kozijnen en deuren, die vindt u sowieso bij Belisol. Nog steeds denken heel wat mensen dat hout veel onderhoud vraagt. Dat is de laatste jaren erg veranderd. Kiest u voor hout van hoogwaardige kwaliteit, dan heeft u net erg onderhoudsvriendelijke kozijnen en deuren. Pas na ettelijke jaren kan een eenvoudige schilderbeurt nodig zijn. Wat zijn de voordelen van die hoogwaardige kwaliteit? We zetten het even voor u op een rij.

Comfortabel hout

Houten ramen en deuren, exact in die kleur en stijl die u in gedachten had … het kan bij Belisol! Ons assortiment in hout wordt voortdurend uitgebreid. Probeer de beschikbare kleuren al eens uit met onze kozijnensimulator. Klassiek hout of liever modern en strak … welk profiel krijgt uw voorkeur? Ontdek de vele voordelen van houten kozijnen.

De eigenschappen van een kwalitatief houten profiel

Duurzaam materiaal

De verwerking en het transport van hout kost in vergelijking met alle andere bouwmaterialen het minst energie. Bovendien recycleren we schaafsels en zaagmeel zodat dit als energiebron kan dienen in de winter.

Natuurlijke vocht- en warmteregelaar

Van nature is hout een degelijke isolator, zowel thermisch als akoestisch. Twee kwalitatieve rubberen dichtingen sluiten uw kozijnen en deuren perfect af. Voor optimaal wooncomfort!

Zeer hoge brandveiligheid

De lage warmtegeleiding en de verkoling van het hout in onze kozijnen zijn brandvertragend. Bij verbranding van de houten kozijnen en deuren komen er trouwens nauwelijks schadelijke rookgassen vrij.

Weinig onderhoud

Met een hoogtechnologische spuitinstallatie wordt het eersteklas hout dat wij gebruiken, geïmpregneerd met een milieuvriendelijk beschermingsproduct. Daardoor is het hout beschermd tegen insecten, UV-straling, vocht en extreme weersomstandigheden.

Hout op maat

Transparante lak, zodat de houtnerf mooi zichtbaar blijft? Een opvallend tintje voor je houten ramen en deuren? Oneindig veel opties … Bekijk zeker onze houten realisaties om inspiratie op te doen!

Geïnteresseerd in houten kozijnen of deuren? Contacteer uw Belisol-adviseur.

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie