Lamellendak

Buitenleven

Optimaal genieten van uw woning en tuin, wie wil dat nou niet? Zon, regen, koud of warm, het wisselvallige weer laat dit niet altijd toe. Met de producten van Belisol kunt u het hele jaar door genieten van uw huis, zowel binnen als buiten. Kwaliteit is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Ons assortiment is volledig samengesteld op deze twee vereisten. Heeft u hele specifieke wensen, ook daar weten wij wel raad mee. Belisol is er voor u! Met een ruim assortiment aan zonweringen, rolluiken en producten voor het buitenleven vergroten wij uw comfort en kunnen wij voldoen aan al uw wensen en eisen.

Zonneschermen en uitvalschermen

Zonneschermen staan garant voor bescherming en comfort. Geniet van de schaduw in uw tuin of trek u terug in uw woning die door het scherm heerlijk koel blijft. Met een tiental verschillende zonneschermen zorgt Belisol ervoor dat u voldoende keuze hebt die past bij uw huis.

Markiezen

De markies is de meest traditionele zonwering. De klassieke vorm van een markies zorgt ervoor dat er ook via de zijkant van het scherm geen zonlicht uw huis binnendringt. De markiezen van Belisol geven uw pand een stijlvolle, chique uitstraling.

Verandazonwering

Met de juiste verandazonwering voorkomt u dat de temperaturen in uw tuinkamer of onder uw terrasoverkapping snel oplopen. Houd het koel door te kiezen uit zonweringen van Belisol. Bepaal zelf de sfeer en uitstraling van uw overkapping door de keuze voor een boven- of onderzonwering en het ruime aanbod aan doekkleuren.

Windschermen

Buiten zitten wordt aangenamer met een windscherm. Last van de wind behoort tot het verleden. Geniet onbezorgd van het zonnetje op uw terras, tuin of balkon.

Glas- en schuifwanden

Dicht de zijden van uw terrasoverkapping volledig of deels met vaste beglazing en creëer een beschutte sfeervolle omgeving die u het comfort van binnen, maar het gevoel van buiten geeft. Zo kan u heel het jaar door optimaal genieten van uw tuin en van de zon.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping verandert uw terras in een prachtige, comfortabele, overdekte ruimte waar u met vrienden en familie heerlijk kunt genieten van het buiten zijn. De overkapping kan worden voorzien van een licht, bijna onbreekbaar en voordelig polycarbonaat dak of een stevig glazen dak dat bijna geen licht wegneemt en uw overkapping een luxe-uitstraling geeft.

Lamellendaken

De vrijstaande lamellenoverkapping met volledig automatisch bedienbare lamellen biedt u de mogelijkheid op een willekeurige plaats in de tuin uw eigen plekje te creëren. De unieke lamellenconstructie opent en sluit eenvoudig met een afstandsbediening en kan een maximale afmeting van 4 op 6 meter hebben.

Meer weten over deze producten? Vraag raad aan uw Belisol-adviseur!

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie