Belisol loopt voorop in duurzaamheid

Wilt u de isolatiewaarde van uw woning verbeteren? Verduurzaam uw woning met kozijnen en deuren van Belisol.

Maak uw huis klaar voor de toekomst

Als marktleider van Nederland loopt Belisol al jaren voorop in duurzaamheid. Trends in duurzaamheid en isolatie volgen we op de voet en door onze producten voortdurend te innoveren blijft de isolatiewaarde stijgen. Onze experts adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden om uw woning te verduurzamen. Samen kijken we welke producten en materialen het beste bij uw wensen, smaak en budget passen. Ook kijken we wat er nog meer mogelijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overheidssubsidies. Iedere nieuwe aanvraag beschouwen we als een kans om Nederland samen iets duurzamer te maken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, hiermee kunt u ook flink besparen op uw energiekosten.

Benieuwd hoe uw huis verduurzaamd kan worden met Belisol kozijnen en deuren? Maak​ ​​hier​ eenvoudig een afspraak met een expert bij u in de buurt.

Als ik iets doe, doe ik het goed

Voor Pim en Miriam stonden licht, duurzaamheid en ruimtegevoel bovenaan hun wenslijst toen ze besloten om een nieuw renovatie-avontuur aan te gaan. Pim en Miriam hadden al veel ervaring met renoveren. Na twee eerdere projecten pakten ze dit Haarlemse huis uit de jaren zestig grondig aan. Een ware bron van inspiratie als u ook besluit om uw woning te verduurzamen.

De wensen van Pim en Miriam zijn inmiddels werkelijkheid geworden. Het grote antracietkleurige aluminiumraam aan de achterzijde van het huis laat direct het bijzondere karakter van het huis zien. Dit Belisol-raam verspreidt zich over zowel de eerste als de twee verdieping en is 8 meter lang. Er zijn vier verticale delen met telkens vier horizontale verdelingen. Het raam zuigt als het ware het daglicht naar binnen.

Pim: “Er ligt overal vloerverwarming, maar door de optimale isolatie en de vele ramen hoeven we amper de verwarming aan te zetten. Zodra de zon nog maar een beetje naar binnen schijnt, warmt het helemaal op. Mijn vrouw zegt bijna elke dag dat ze er helemaal happy van wordt.”

De immens grote raampartij maakt het buitengevoel helemaal compleet. Miriam: “Je ziet de seizoenen dag na dag langzaam veranderen. En zodra het mooi weer is, schuiven we de ramen helemaal open. Zo wordt binnen meteen een beetje buiten en omgekeerd.”

Overweegt u om energiebesparende werkzaamheden te laten uitvoeren aan uw kozijnen en/of deuren? Wij komen graag bij u thuis langs voor een passend advies. Komt u liever naar de showroom? De deur staat altijd voor u open. Maak eenvoudig een afspraak met een Belisol-adviseur bij u in de buurt​​.