Verhoog uw isolatiewaarde met Belisol

Isolatie voor nu en later

Drie op de vier woningen in Nederland zijn nog steeds onvoldoende geïsoleerd. Wist u dat u met nieuwe kozijnen en deuren vrij eenvoudig een extra stap kunt zetten in het isoleren van uw woning? Dit levert al snel veel voordeel op: minder warmteverlies, minder tocht, een lagere energierekening en minder geluidsoverlast. Bovendien is een goed geïsoleerde woning meer waard als u ooit aan verkopen denkt.

Naast veel persoonlijke voordelen is het isoleren van uw woning ook goed voor het klimaat. Tegen 2050 wil Nederland dat alle huishoudens CO2-arm zijn, hierin kan Belisol veel voor u betekenen.

Wat kenmerkt goed geïsoleerde kozijnen en deuren?

 • ● De isolatiewaarde van de kozijnen:
  U wilt niet dat er energie verloren gaat door slechte afdichtingen. Daarom ontwikkelde Belisol een uniek afdichtingssysteem bestaande uit binnen-, midden- en buitendichting.
 • ● De aansluiting van uw kozijnen op de gevel:
  Om koudebruggen en tocht vanuit de spouwmuur te vermijden, werken we steeds met stelkozijnen. Hiermee waarborgen we een perfecte aansluiting op uw gevel.
 • ● De isolatiewaarde van het glas:
  Bij Belisol raden we altijd hoogrendementsglas aan. Drievoudige beglazing kan in een uitzonderlijk geval zelfs ook. Zo komt er geen kou binnen en gaat de warmte niet verloren.

  Meer weten over energiebesparing en isolatie?

  Neem dan contact op met een ​Belisol-adviseur​ bij u in de buurt of ​maak een afspraak​ bij u thuis.