Tendance: Combinatie kunststof-aluminium

Kunt u niet kiezen tussen elegante aluminium kozijnen of het budgetvriendelijk comfort van kunststof? Dan vindt u dé oplossing in het Tendance-gamma, want Belisol biedt u daarmee het beste van twee werelden.

Een Tendance-kozijn heeft een aluminium buitenkant en een kunststof-binnenkant. Dat betekent: het esthetische design van aluminium én het warme comfort van kunststof in één Belisol-kozijn.

Door de combinatie van beide materialen, presenteert Belisol u een uniek kozijnconcept. Het frame in kunststof staat garant voor uitstekende thermische isolatie, met een U-waarde van 0,99 W/m2K. Toch behoudt u de luxueuze uitstraling en kracht van aluminium kozijnen, ook bij grote glaspartijen.

De voordelen van een kunststof-aluminium Belisol-kozijn

  • Kunststof is een thermisch performant, licht en waterdicht materiaal. Bovendien ondervindt het geen hinder van weersinvloeden, verkleuring of vervorming.
  • Aluminium is licht en sterk tegelijk, waardoor het met een verfijnd profiel toch grote glasoppervlakken aankan.
  • Zowel kunststof als aluminium zijn erg onderhoudsvriendelijk.
  • De waterafvoering gebeurt via een verborgen afwateringssysteem.

Personaliseer uw kunststof-aluminium kozijn

Een Belisol kunststof-aluminium kozijn is verkrijgbaar in klassieke (Prestige) of moderne versie (Pure). Verder bieden we 25 standaardkleuren voor de buitenkant, in poederlak of geanodiseerd aluminium. De binnenkant in kunststof is beschikbaar in wit of crèmekleur. Nieuw: ook verkrijgbaar in volledig zwarte uitvoering!

Daarnaast past u het kozijn volledig aan naar uw wensen: gezandstraald glas, veiligheidsbeglazing, ventilatie, anti-inbraaksysteem, … De scharnieren van uw Tendance-kozijn kunnen zelfs onzichtbaar geplaatst worden, om esthetische en veiligheidsredenen.

Meer info over Tendance-kozijnen? Vraag raad aan een Belisol-adviseur!

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie