Kozijnen, Deuren en Schuifpuien - Breda

BENT U OP ZOEK NAAR KUNSTSTOF KOZIJNEN, EEN VOORDEUR OF EEN SCHUIFPUI IN BREDA?

Belisol levert kunststof kozijnen in Breda. Wilt u daarnaast een mooie kunststof voordeur om uw huis de uitstraling te geven die het verdiend en/of een prachtige kunststof schuifpui als verlengstuk voor uw tuin? Belisol heeft een breed gamma aan kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien voor uw prachtige woning in Breda.

Belisol levert bovendien houten- en aluminium kozijnen en aluminium deuren in Breda, kozijnen en deuren die uw woning nog mooier en energiezuiniger zullen maken. Met bijna 40 jaar ervaring, hebben wij de kennis en kunde in huis om het proces van aanschaf tot en met het plaatsen en monteren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U vraagt, wij leveren volgens afspraak, dat is één van de vier beloftes waar Belisol voor staat.

Belisol dé specialist voor het plaatsen van kozijnen in Breda
Dus bent u op zoek naar een specialist die uw kozijnen en deuren professioneel kan plaatsen, zonder u zorgen te hoeven maken over de opmeting en plaatsing? Kortom een kozijnen leverancier die zich aan de afspraken houdt? Belisol levert, plaatst en onderhoudt kunststof, houten of aluminium kozijnen in de regio Breda.

Showroom Belisol Breda
In onze showroom in Breda hebben wij een ruim aanbod van kozijnen, deuren en schuifpuien. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn tussen Kunststof, Aluminium of Houten kozijn profielen. Ook op het gebied van deuren hebben wij legio mogelijkheden, waardoor wij bijna zeker weten dat wij u een deur kunnen bieden die volledig aansluit op uw wensen en eisen. Bezoek onze showroom in Breda, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Onze showroom zit op de Neerloopweg 20, vlak naast de woonboulevard, vanaf het Centrum is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto. In de directe omgeving van onze showroom is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Info aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt spoedig contact met u op.

Straat en huisnummer

Neerloopweg 20
4814 RS Breda

Openingsuren

Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten