Advies bij u thuis in 7 stappen

De houten kozijnen en deuren van de familie Dominici waren na 31 jaar aan vervanging toe. Dus zochten Pietro en Fabienne contact met Belisol. Een renovatieproject van a tot z!

1. Op zoek naar inspiratie


Pietro en Fabienne wonen op slechts 6 km van de Belisol-showroom. Pietro: “We komen er regelmatig langs en wilden er al eens gaan kijken voor nieuwe kozijnen en deuren. Eerst bekeken we op YouTube een aantal Belisol-filmpjes. Zo zie je waar Belisol voor staat en hoe ze te werk gaan. Daarna maakten we online een afspraak voor advies bij ons thuis.”

2. Belisol-adviseur aan de lijn

Advies bij je thuis


Fabienne: “Al snel belde een Belisol-adviseur ons op. Erg handig! We hebben meteen een datum ingepland waarop hij bij ons kon langskomen. Op die manier kon hij advies op maat geven, bv. over de indeling en de draairichting van de kozijnen. Je moet bij veel zaken stilstaan: de functionaliteit, het materiaal, de kleuren …”

3. Advies aan huis

Pietro: “Op het afgesproken tijdstip kwam de adviseur bij ons thuis. We wilden aluminium kozijnen en deuren vanwege de hoogwaardige kwaliteit. Bij het zien van de kleurenstalen wisten we meteen wat we wilden: zwarte kozijnen!”

Fabienne: “De adviseur heeft vervolgens alle kozijnen en deuren opgemeten en wat foto’s genomen. We vonden het advies bij ons thuis heel handig, en tijdbesparend.”

4. Bezoek aan de showroom


Een paar dagen later bezochten Pietro en Fabienne de showroom om de technische details te bespreken. Fabienne: “We werden vriendelijk ontvangen en waren tevreden met de uitleg. Ook aan isolatie en veiligheid van de kozijnen en deuren was gedacht. Hans stelde voor dat we voor onze glazen deuren gelaagd veiligheidsglas zouden nemen. Een goed idee!”

5. Offerteaanvraag

Pietro: “De offerte kwam overeen met wat we qua budget in gedachten hadden. Heel fijn om te merken dat we op dezelfde golflengte zaten! Deze offerte beantwoordde aan al onze verwachtingen. We hebben dan ook meteen getekend.”

6. Uitstekende service


Pietro: “Ook over de service zijn we heel tevreden. Ik heb de adviseur sinds het plaatsen van de bestelling al twee keer gebeld voor een wijziging. We wilden de handgemaakte klink van de voordeur 5 cm korter en zwart gepantserd glas voor de achterdeur in plaats van melkglas. Dat was geen probleem!”

7. Montage en afwerking in 2 dagen


Fabienne: “Op de eerste dag dekten de Belisol-technici de vloer netjes af voordat ze begonnen. Ik stond ervan te kijken hoe snel ze de oude kozijnen verwijderden en de nieuwe plaatsten. Het was heel koud die dag, maar doordat ze het kozijnen voor kozijn aanpakten, hadden we hier weinig last van.

Op dag 2 kwam de stukadoor de kozijnen rondom afwerken. Toen we even later merkten dat de dorpeldichting niet helemaal tot beneden kwam, hebben we Belisol gebeld. Een paar dagen later stond de technicus al hier om het te regelen.”

Tevreden met het resultaat


Fabienne:“Aan de tuinkant hebben we een grotere lichtinval en meer zicht op de tuin. Bij het minste zonnestraaltje zetten we de schuifpui open en genieten we volop van de buitenlucht. De nieuwe kozijnen, zoals die aan de straatkant, kunnen nu aan beide kanten open. Zo kan ik de ramen wassen terwijl ik binnen sta.”

Pietro:“We merken duidelijk het verschil qua isolatie. Ons huis blijft nu warm zonder dat we de warmte naar buiten voelen gaan. We zijn ook heel blij dat we voor zwart aluminium hebben gekozen. Nu hebben we mooie, strakke kozijnen die passen bij onze tuin en binnenhuisinrichting.”

Renovatieplannen? Neem contact op met uw Belisol-adviseur!

Graag alvast een ruwe inschatting van de kostprijs? Probeer de budgetindicator!

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie