Veiligheidsglas

Voordelen van veiligheidsglas

Om uw woning en gezin optimaal te beschermen, kunt u kiezen voor veiligheidsglas voor uw kozijnen en deuren. Zo bent u niet alleen beschermd tegen inbraak, maar ook tegen verwondingen bij glasbreuk. We overlopen even de voordelen.

Twee soorten veiligheidsglas

Standaard zijn onze kozijnen en deuren voorzien van vele anti-inbraaksnufjes. Wilt u extra beveiliging voor het glas van uw kozijnen, dan kunt u kiezen voor veiligheidsglas. Bij Belisol heeft u keuze uit twee soorten.

1. Gehard veiligheidsglas

Gehard glas dankt zijn verhoogde weerstand aan een thermische behandeling en is vijf keer sterker dan gewoon glas. Bij glasbreuk of inslag versplintert het glas in kleine stukjes zonder scherpe randen. Op die manier voorkomt u snijwonden.

2. Gelaagd glas

Kiest u voor gelaagd glas, dan bent u nog beter beschermd. Tussen de glasplaten bevindt zich een elastische PVB-folie, met een uitstekende weerstand en hechting. Bij een inslag houdt deze folie het glas dus vast. Resultaat: u vermijdt verwondingen en maakt het inbrekers wel erg moeilijk om binnen te dringen.

Opties veiligheidsglas

Belisol biedt u diverse opties voor uw veiligheidsglas. Zo kunt u het glas combineren met een extra thermische isolatie, geluidswering of decoratieve elementen. U kunt bovendien kiezen voor zwaar gelaagd glas, dat zelfs is opgewassen tegen kogels en explosies.

Meer informatie over veiligheidsglas? Neem contact op met Belisol!

Advies aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en onze adviseur neemt binnen de 48u contact met je op.

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie