Nieuwe voordeur kopen

Een nieuwe deur kopen: waar moet ik op letten?

Is uw voordeur aan vervanging toe of heeft u net gebouwd en wilt u een nieuwe achter- of voordeur kopen? Bij Belisol maken we de buitendeur van uw dromen in aluminium, kunststof of hout. Strak of landelijk, met of zonder glas. Altijd prima isolerend, veilig en gemakkelijk in onderhoud.

Kies uw stijl en glaspartij

Strak of eenvoudig, rustig of authentiek, opvallend of discreet. Volledige voordeuren in glas, met een klein kozijn erin of zonder glas. Droomt van een extra brede, pivoterende buitendeur? Belisol maakt uw deur op maat, dus alles is mogelijk.

Kunststof, hout of aluminium

Wat het materiaal betreft, kunt u bij Belisol deuren kopen uit kunststof, hout of aluminium. U beslist! En waarom niet verschillende materialen in dezelfde woning combineren? Zoals ramen in kunststof met aluminiumlook met daarbij een prachtige voordeur in aluminium. De Belisol-adviseurs kunnen u tal van geslaagde voorbeelden tonen.

Deurkruk en scharnieren

De deurkruk en de scharnieren maken uw nieuwe buitendeur helemaal af. Ook hier is de keuze eindeloos. De Belisol-adviseur begeleidt u in uw keuze.

Van ontwerp tot plaatsing

Bij Belisol ontwerpen we uw voordeur zelf. Zo zijn we zeker dat we een kwaliteitsvolle buitendeur te koop aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs. We testen elk model op wind- en waterdichtheid, isolatie en kleurvastheid. En we hebben volledige controle op het hele productieproces. Bovendien plaatsen we de buitendeuren zelf. Zo staan we garant voor een onberispelijke service en afwerking, binnen de afgesproken timing.

Overweegt u om een nieuwe deur te kopen, dan zijn dit de punten om in het oog te houden:

  • Isolatie
  • Stijl en kleur
  • Onderhoud
  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Prijs

Wat kost een nieuwe voordeur?

Wilt u de prijs voor een nieuwe voordeur kennen? Met de budgetindicator krijgt u meteen een ruwe schatting van het budget.

Graag een exacte prijs?

Roep gerust het advies in van de Belisol-adviseur. Die komt gratis bij u thuis, geeft u raad en bezorgt u een gedetailleerde offerte op maat. Zo kunt u meteen een buitendeur kopen die perfect bij de stijl van uw woning past.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie