Houten voordeur

De voordelen van houten buitendeuren:

  • Uitstekende isolatiewaarden
  • Elk ontwerp is mogelijk
  • Onbeperkte afwerkingen en kleuren
  • Klassiek of modern

Houten voordeuren: natuurlijk, sterk en uitstekende isolatiewaarden

Hout heeft van nature een sterke en warme uitstraling. Een hardhouten voordeur past niet alleen bij een klassieke stijl, maar ook bij moderne woningen. Vind een houten voordeur die helemaal bij uw stijl past, lees hieronder de mogelijkheden.

Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal. Het staat bekend om zijn stevigheid en wordt gewaardeerd door de warme uitstraling. Precies dat gevoel willen wij behouden bij onze houten buitendeuren.

Isolatie

Uitstekend

Prijs

Hogere prijsklasse

Veiligheid

Inbraakveilig

Stijlen en kleuren

Uitgebreid gamma

Onderhoud

Gemiddeld onderhoud

Klassiek of modern

Hout past overal. Dus welke stijl uw huis ook heeft: Belisol heeft de houten voordeur die uw gevel helemaal af maakt. Kies voor een strak, modern ontwerp of ga voor rustiek of klassiek. De enige grenzen zijn die van uw verbeelding. Wij hebben voor u talloze uitvoeringen en afwerkingen. U vindt altijd die specifieke uitstraling die u zoekt.

Uitgebreid kleurenpallet

Houdt u van de natuurlijke kleur en structuur van hout? Dan is een transparante beschermlaag voor uw houten voordeur voldoende. Wilt u later toch liever een andere kleur? Dan schildert u uw deur gewoon over. Zo verandert u in een handomdraai en met een minimaal budget de uitstraling van uw huis.

Op en top veilig

Bij Belisol staan we erop dat onze houten voordeuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom zijn al onze houten deuren brandveilig en inbraakwerend. Het hout voor uw buitendeur of voordeur is brandvertragend; onze deuren geleiden nauwelijks warmte en vliegen niet in brand, maar verkolen. Bovendien maken we onze houten buitendeuren inbraakwerend door onder meer de scharnieren, sloten en hoekverbindingen te verstevigen.

Inspiratie

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie