Geprint glas voor kozijnen en deuren

Uw huisnummer of het logo van uw zaak in het glas van de voordeur, een aparte tekening in het glas van een binnendeur, een mooie foto in een glazen wand? Welk beeld of patroon u ook wenst, u kunt het in kleur laten drukken op glas.

Wat is geprint glas?

  • Het gaat om geharde beglazing die aan 1 zijde bedrukt is. Dit kan op elk type glas: dubbel, drievoudig, zonwerend of hoogrendementsglas. Het is bovendien geschikt voor zowel binnen als buiten.
  • Geprint glas is steeds gepersonaliseerd. Een digitale print in artistiek zwart-wit of juist heel kleurrijk, het logo van uw zaak, uw huisnummer, tekening of favoriete foto. Oneindig veel mogelijkheden.
  • U kunt het glas zelfs volledig kleuren met print. Een vol, mat vlak in een kleur naar keuze maakt de deur of het kozijn ondoorzichtig.
  • De bedrukking in email is volledig geïntegreerd in het glas en vormt een duurzame decoratie die u makkelijk kunt onderhouden en buitengewoon kleurvast is.

Glas bedrukken, in cijfers

+/- 700°C

Het glas wordt in een oven op hoge temperatuur gebracht en vervolgens snel afgekoeld door middel van luchtblazers. Dat zorgt voor betere mechanische eigenschappen, zoals resistentie.

95%

van de RAL-kleuren zijn mogelijk. Zo kunt u de kleur kiezen die perfect bij uw interieur past. De afbeelding of de print wordt in het glas gebrand op een extreem hoge temperatuur en is daardoor prima bestand tegen uv-stralen en verkleuring.

5X

Gehard glas is 5 keer resistenter dan gewoon glas.

Het juiste glas voor uw kozijnen? Uw Belisol-adviseur geeft u graag raad!

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie