Kunststof achterdeur

Een buitendeur, en zeker een achterdeur, moet tegen een stootje kunnen: bestand tegen weer en wind, beschermd tegen inbraak en natuurlijk geschikt voor veelvuldig gebruik. Dan is de kunststof achterdeur van Belisol de oplossing. We leggen u uit waarom.

Stevige achterdeur

Bij Belisol geloven we dat een achterdeur tientallen jaren moet meegaan. Daarom bezuinigen we niet op kwaliteit en zijn we erg streng voor onszelf bij de productie en de montage van elke deur. We willen u een kunststof achterdeur bieden van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Kenmerken kunststof achterdeur

Kunststof is een budgetvriendelijker materiaal dan aluminium of hout. Maar dat is niet het enige voordeel. Kunststof achterdeuren blinken uit op allerlei vlakken:

Isolatie


Kunststof deuren van Belisol voldoen aan de hoogste isolatiewaarden van de markt. Onze kader- en vleugelprofielen in kunststof bestaan namelijk uit verschillende kamers. Deze kamers zijn voorzien van een thermische onderbreking. Gevolg: geen condensatie of warmtegeleiding meer!

Veiligheid


Elke kunststof achterdeur van Belisol beschikt standaard over een inbraakvertragende, stalen penhaakslot met driepuntsluiting. Bovendien is kunststof ook brandveilig: moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.

Stijl


Kunststof is een erg veelzijdig materiaal. Bij Belisol kiest u niet enkel uit ontelbaar veel kleuren, ook de stijl kan u perfect aanpassen naar uw smaak. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw kunststof achterdeur een houten of aluminium look te geven?

Onderhoud


Op zoek naar een achterdeur die weinig onderhoud vraagt? Een kunststof achterdeur natuurlijk. Eenmaal per jaar de bewegende onderdelen smeren, en indien nodig de deur even afwassen met een sponsje en lauw water, dat is alles. De achterdeur ziet er jarenlang als nieuw uit!

Graag meer weten over kunststof achterdeuren? Neem dan contact op met een Belisol-adviseur.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie