Isolatie kunststof deuren

Onze buitendeuren en voordeuren in kunststof voldoen aan de hoogste isolatiewaarde in de markt. Ze vormen de grens tussen warmte en kou en isoleren je ook van geluid. Zo dragen onze deuren bij aan uw leefcomfort.

De sleutel tot de uitstekende isolatie van onze deuren bestaat uit de opbouw van onze kamers en dichtingen. Onze kader- en vleugelprofielen in kunststof bestaan uit kamers, die zijn voorzien van een thermische onderbreking. Daardoor is er geen condensatie of warmtegeleiding meer. De warmte blijft binnen en de koude buiten. Dit geldt ook voor het geluid.

Revolutionaire dichtingen en uniek driekamersysteem

Voordeuren en buitendeuren in kunststof zijn een uitstekende keuze als het om thermische en akoestische isolatie gaat. Beide dragen bij aan je comfort en besparen u geld.

Alle kunststof deuren van Belisol isoleren dankzij een uniek meerkamersysteem. Op de plaats waar het raamkader en de raamvleugel van de kunststof profielen samenkomen, plaatsen we twee of zelfs drie revolutionaire dichtingen:

  • een buitendichting als eerste buffer tegen koude, neerslag en stof;
  • een middendichting voor een perfecte wind- en waterkering;
  • een binnendichting die zorgt voor een uitzonderlijke geluidsisolatie.

Glas zorgt voor het grootste warmteverlies in uw woning

Ook glasisolatie is essentieel. Wist u dat u per jaar tot 28 liter stookolie per m2 glas kunt besparen? Bij een woning met 25m2 glas en een literprijs van € 0,60 betekent dat een besparing van € 420 per jaar als u kiest voor hoogrendementsbeglazing.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie