Nieuwe eigenaren Belisol Twente gaan vol energie voor een mooie toekomst

Sinds kort aan het roer in Belisol Twente: de nieuwe eigenaren Dennis Ter Beke en Thijs Visschedijk. Twee neven met ieder hun eigen achtergrond, maar een heel gelijklopende visie voor de Twentse vestiging van Belisol. Door hun krachten te bundelen, willen ze Belisol Twente naar een hoger niveau tillen.

One-stop shop

Een van de belangrijkste trends binnen de bouwsector is dat klanten vandaag op zoek zijn naar een partner die hen volledig kan ontzorgen. Ze willen professioneel advies, maatwerk, een snelle levering en simpelweg een totaaloplossing. Voeg daar de toenemende vraag naar duurzamere woningen aan toe, en Dennis en Thijs kunnen dat eisenpakket mooi afvinken. Daarnaast is Dennis ook eigenaar van een ander bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame oplossingen voor particulieren. Ikzelf heb jarenlange ervaring in de kozijnenwereld. Die synergie is de ideale basis voor een complementair aanbod in de verduurzaming van woningen."

Showroom als sterkte

Het nieuwe, complementaire aanbod is niet de enige sterkte van Belisol Twente. Ook voor de overname stond de Twentse afdeling al stevig in de schoenen tegenover concurrenten, vindt Thijs: "Belisol Twente is de enige verdeler van kozijnen, deuren en schuifpuien in de regio die over een showroom beschikt. Dat is een grote meerwaarde voor klanten. We kunnen hen ontvangen, gericht advies geven en écht laten kennismaken met onze producten. En indien gewenst, geven we hun meteen een prijsindicatie mee. Zo hebben ze een duidelijk en realistisch beeld van de mogelijkheden."

Toekomstplannen

In het 'nieuwe' Belisol Twente zal Thijs instaan voor de dagelijkse leiding en verkoop: "Ik kom zelf uit een ondernemersfamilie, dus ik weet hoe het is om een eigen bedrijf te runnen en me daar ook verantwoordelijk voor te voelen. Ik kijk dan ook enorm uit naar wat de toekomst zal brengen. En die is veelbelovend, want we hebben heel wat plannen in petto. Zo zullen we onder meer de showroom opfrissen en de huidige systemen digitaliseren, zodat we klanten nog beter kunnen begeleiden bij hun zoektocht. De bedoeling is om een flinke groei te realiseren voor Belisol Twente en de klant een kwaliteitsvolle ervaring te geven van begin tot einde."

Op zoek naar nieuwe kozijnen of deuren in Twente? Thijs staat u met raad en daad bij in de showroom in Twente. Maakt u graag een afspraak? Dat kan via mail of telefonisch: 074/250.12.45

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie