Steellook: aluminium kozijnen die eruitzien als staal

Valt u ook voor stijlvolle kozijnen of deuren in zwart staal? Kozijnen en deuren in steellook lijken op oude stalen kozijnen, terwijl ze gemaakt zijn van aluminium. Daarmee combineert u alle voordelen van aluminium met de authentieke look van staal.

Smal en sterk

Een eerste voordeel van aluminium is dat u er, net als bij staal, heel smalle profielen van kunt maken. Omdat het zo’n sterk materiaal is. Een elegante oplossing, ook perfect voor grote kozijnen, met een maximum aan lichtinval. Wilt u ze overal in huis of als accent op een specifieke plaats? Aan u de keuze!

Slijt- en kleurvast

Aluminium is een duurzaam materiaal dat bijna onverslijtbaar is. Het behoudt jarenlang zijn kleur, ook als de zon er jarenlang op schijnt. Voor het onderhoud volstaat het ruimschoots om af en toe de profielen te poetsen met een vochtige doek.

Kies uw kleur

Met aluminium kunt u kiezen uit heel wat kleuren. Zwarte steellook kozijnen geven een strakke en stijlvolle uitstraling. Toch liever roestbruin, kaki of lichtgrijs? Uw kozijnen en deuren in steellook passen zo perfect bij uw woning.

Werk af zoals u wilt

Ook de afwerking kiest u zoals u ze het mooist vindt. Mat, glad, met een structuur erin of met speciale opbouwstukken. Steellook kozijnen en deuren zijn veelzijdig en passen zowel in moderne woningen als in landelijke huizen.

Goed geïsoleerd

Oude stalen kozijnen hebben vaak nog enkel glas en profielen met barsten en kieren. Niet ideaal als u uw woning goed wilt isoleren. De nieuwe aluminium kozijnen in steellook zijn voorzien van het nieuwste dubbel glas en isoleren uitstekend. Ze zijn zelfs geschikt voor bijna-energieneutrale woningen.

Benieuwd of kozijnen en deuren in steellook ook passen bij uw woning? Vraag gratis advies aan huis.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie