Zo monteren wij uw kozijnen, deuren of uw schuifpui

De dag van de montage. Niet het eerste waar u aan denkt als u ons de opdracht geeft om nieuwe kozijnen, deuren of een schuifpui te monteren. Als het om nieuwbouw gaat, heeft u er weinig omkijken naar. Wij schakelen met uw aannemer en zorgen dat alles gemonteerd is als uw huis wordt opgeleverd. 

Maar bij renovatie komt er voor u iets meer bij kijken. We komen dan - afhankelijk van hoeveel werk we moeten verrichten - een of meer dagen bij u over de vloer. We vertellen u graag hoe we te werk gaan en hoe goed we ons voorbereiden. Zodat u er zo min mogelijk last van heeft. En een product opleveren waar u nog heel lang plezier van gaat hebben.

Een goed begin…

Een gedegen voorbereiding voorkomt verrassingen en vertragingen. Daarom krijgt u na het tekenen van de overeenkomst al snel een telefoontje van onze planningsdienst. Zij maken een afspraak voor het opmeten. Het kan zijn dat uw adviseur bij een bezoek bij u thuis alles al heeft gemeten, maar wij controleren alles graag extra. We laten altijd een ervaren ingenieur langskomen om alles op te meten. Met die nauwkeurige gegevens gaat onze fabriek aan de slag.

Fabricage

We houden u op de hoogte van de verwachte einddatum van de productie. Dan heeft u een indicatie van de leverdatum. Als de kozijnen klaar zijn, ondergaan ze een kwaliteitscontrole en nemen we contact met u op. Daarin staat wanneer we langs willen komen en wat er gaat gebeuren. Als u bijvoorbeeld een ruimte vrij moet maken, leest u dat in die brief. Als u vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.

Eerst oud eruit

Op de dag van de levering beginnen we met het weghalen van uw oude kozijnen, deuren of uw schuifpui. Eerst halen we het glas eruit. Daarna de omlijsting. Wij voeren die materialen voor u af, dus daar heeft u geen omkijken naar.

En dan nieuw erin!

We zorgen ervoor dat de ruimte die nu open is, geschikt is om uw bestelling te monteren. Eventuele kieren en gaten vullen we op en we brengen waar nodig wat extra isolatiemateriaal aan. Bij kozijnen gebruiken we een extra omlijsting die we kunnen afstellen, zodat uw kozijnen perfect passen. Dat levert een mooier resultaat op en voorkomt dat we moeten boren of breken. In dit filmpje ziet u een voorbeeld van de renovatie van een gevel, inclusief het monteren van kozijnen.

Afwerken

Kleine oneffenheden werken we weg. De overgang van muren naar kozijnen of deurposten verfraaien we met plinten. Deuren en schuifpuien krijgen een drempel of dorpel die niet alleen stevig is, maar ook fraai. Dit afwerken doen we bij u thuis en de materialen maken we ter plekke op maat.

Opruimen

Zo zorgvuldig als we zijn in het plaatsen, zijn we ook in het opleveren. We ruimen alles netjes op en leveren uw huis weer schoon op. Zo kunt u na even stofzuigen meteen genieten van uw nieuwe kozijnen, deuren of uw nieuwe schuifpui. 

Heeft u vragen over het monteren van nieuwe kozijnen, deuren of een schuifpui? Bel ons. Onze adviseurs komen graag bij u langs. Zij kunnen u alles vertellen over de montage. Maak een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt.

Belisol magazine

Vraag nu gratis uw exemplaar aan!

Blijf op de hoogte van onze nieuwigheden en laat ons u inspireren.

Gratis magazine

Onze showrooms

Belisol heeft meer dan 17 showrooms met lokale experts in heel Nederland.

  • Kozijnen en deuren van de beste kwaliteit binnen elk budget
  • Professioneel advies en perfecte opmeting
  • Vakkundige montage en nette afwerking
  • Kwaliteitscontrole en 20 jaar garantie