Stappenplan

U krijgt van advies tot plaatsing met geregistreerde en ervaren vakmensen te maken.

Belisol laat uw huis baden in het licht. Wij geven uw woning stijl en persoonlijkheid. U wordt persoonlijk begeleidt in uw keuze. Van advies tot montage hebt u contact met professionele en ervaren vakmensen. Daarvoor hanteren wij steeds het Belisol stappenplan.

Afspraak met een Belisol-adviseur

Bezoek een showroom bij u in de buurt om een idee te krijgen van de look & feel van ons ruime gamma materialen, kleuren en stijlen voor uw kozijnen en deuren.

De Belisol-adviseur komt ook met plezier bij u thuis voor een vrijblijvend professioneel advies op maat van uw woning en uw wensen voor esthetiek, onderhoud of technische vereisten. Hij bekijkt de staat van uw kozijnen en deuren, veiligheid, isolatie, ... en voert bij renovatie alvast een eerste opmeting uit om een offerte op maat uit te werken.

Advies over premies

De provincie en de gemeente waarin u woont hebben premies en subsidies voor de bouw of renovatie van uw woning. Ook netbeheerders geven premies en subsidies. Sommige premies moet u al in de offertefase aanvragen, anderen pas na oplevering. Uw Belisol adviseur overloopt met u alle premies waar u recht op hebt. Na de betaling van uw laatste factuur ontvangt u alle documenten om de premies aan te vragen.

Vrijblijvende offerte

Na de eerste opmeting bij u thuis maakt uw Belisol adviseur een afspraak om samen de offerte te bespreken. Gaat het om nieuwbouw, dan wordt voor de offerte uitgegaan van het plan. In overleg wordt de offerte verder aangepast naar uw wensen. Als u besluit dat wij uw kozijnen en/of deuren mogen plaatsen, tekenen we een verkoopovereenkomst.

Vakkundige opmeting

Onze planningsdienst maakt een afspraak met u voor een gedetailleerde opmeting. De planningsdienst ziet ook toe dat alle afspraken nauwkeurig worden nagekomen. Daar mag u op rekenen. Voor al uw vragen en opmerkingen, krijgt u de contactgegevens van de mensen die uw project opvolgen.

De opmeter, een vakkundig en ervaren technisch specialist, overloopt nog eens de offerte met u zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Hij maakt detailtekeningen en schetsen met eventuele opmerkingen. Samen met u overloopt hij alle details zoals de draairichtingen van uw kozijnen en/of deuren.

Productie

Het opmetingsdocument wordt samen met alle details en uw wensen naar de fabriek gestuurd, waar uw kozijnen en/of deuren op maat worden gemaakt.

De planningsdienst ontvangt van de fabriek een levertermijn, waarvan u uiteraard ook op de hoogte van wordt gebracht. De producten worden geleverd bij het magazijn van uw Belisol adviseur of rechtstreeks op locatie. Als het zover is, zijn de profielen in de fabriek streng gecontroleerd op de constructie en voldoen ze aan de keurmerken

Plaatsing

Belisol zorgt graag zelf voor de plaatsing om de kwaliteit van uw kozijnen en/of deuren volgens voorgeschreven normen te waarborgen.

Zodra de planning van de plaatsing definitief is, ontvangt u een plaatsingsbrief, waarin precies wordt uitgelegd wat er wanneer gaat gebeuren en waar u nog voor dient te zorgen.

Na de plaatsing wordt er een plaatsingsverslag opgemaakt met een beschrijving van de uitgevoerde werken en het gebruikte materiaal.

Dienst na verkoop

Belisol belooft u niet alleen esthetische, hoog-kwalitatieve kozijnen en deuren, we geven u ook garantiebewijzen voor 20 jaar garantie. U bent en blijft zeker, wanneer u Belisol uw vertrouwen geeft. U ontvangt na de betaling van uw laatste factuur alle fiscale attesten en documenten om uw bouw- en of renovatiepremies aan te vragen. Hebt u vragen of opmerkingen over uw kozijnen en/of deuren, dan kunt u daarmee altijd terecht bij uw Belisol adviseur.